• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

В партньорство с Flip.bg правим желания смартфон по-достъпен

За да осигурим на българите възможност да закупят желания модел смартфон, без да правят компромиси с месечнията си бюджет, сключихме партньорство с онлайн магазина за покупка и продажба на  реновирани смартфони Flip.bg. Клиентите вече могат да закупят реновиран модел смартфон (Apple, Huawei, Xiaomi или Samsung) с 24 месеца гаранция, 30 дни право на връщане и плащане на 48 равни вноски. Всичко това само с няколко клика и на атрактивни цени, с до 40% по-ниски от тези на  наличните нови смартфони в магазините. 

Клиентите, които избират Flip.bg, купуват висококачествени реновирани телефони, които преминават през строг технически процес на проверка на хардуер и софтуер, с повече от 30 теста за проверка. Те пристигат с нови зарядни устройства, в специално проектирани кутии, направени така, че да пресъздадат познатото изживяване при разопаковане на нов продукт. 

На фона на икономическа несигурност и рекордни нива на инфлация по света, пазарът на смартфони втора употреба, отчита ръст от 15% през 2021 г. спрямо 2020 г. и прогнозите са да продължи да расте с повече от 10% на годишна база до 2027 г., показват данни от проучване на Counterpoint. Интересът на българите не е изключение от тази тенденция, като най-желаните смартфони втора употреба са тези на iPhone. Модели като iPhone 11, SE 2020 и X набират голяма популярност, особено след пускането на пазара на по-новото поколение iPhone 14, коментират от flip.bg.  

Други любопитни данни на онлайн магазина показват, че българите си купват най-вече смартфони втора употреба в “отлично” състояние, които на практика работят като нови, като с това от онлайн магазина подчертават доброто съотношение цена/качество на продуктите. Безспорно Apple моделите са доминиращи, като през януари 80% от клиентите на Flip.bg са закупили модел от тази марка. 11% са устройства на Samsung, а останалите 9% са поделени между Xiaomi и Huawei.  

“Много сме развълнувани, че можем да предложим на българските потребители възможността да получат желаното от тях устройство, без това да навреди на бюджета им. Партньорството между Flip и tbi беше внимателно планирано и изпълнено. Ние непрекъснато се стремим да осигурим висока удовлетвореност и опростен процес на клиентите ни, затова се радвам, че с tbi успяхме да създадем чудесна възможност за алтернативни разплащания в сайта ни. Вярваме, че в настоящата несигурна глобална икономическа ситуация наличието на надежден и доверен финансов партньор като tbi е решаваща част от нашата цел да предоставяме проверени и перфектно работещи нови телефони на нашите клиенти.“, коментира Ивайло Нецов, Country Manager за Flip.bg.  

„Смартофнът е сред продуктите от първа необходимост в днешния дигитален свят. Месечният бюджет на мнозина обаче не позволява закупуването на нов модел, отговарящ на последните технологични новости, заради високата инфлацията през последната година. Благодарение на сътрудничеството ни с Flip.bg българите вече могат да купят желаният смартфон на атрактивна цена сега и да го платят по-късно – на 48 равни вноски.“, коментира Надежда Коцинова, нашият ръководител „Търговски партньорства“.

Прочети още

Виж всички