• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Касичките в приложението ни вече носят 1% доходност

Имаме амбицията да създадем най-добрата спестовна сметка в България

За да отговорим на нуждите на клиентите ни с различни спестовни предпочитания и навици, вече предлагаме лихва по гъвкавата спестовна сметка Касичка в мобилното ни приложение. Сега клиентите получават фиксирана доходност от 1% годишна лихва върху заделените средства в Касичка, запазвайки в същото време достъп до парите си по всяко време. Продължаваме да предлагаме  и едни от най-високите лихви по депозити на българския пазар (до 3.2%). Касичка предлага повече гъвкавост в сравнение с традиционните срочни депозити, тъй като средствата се олихвяват дори при довнaсяне или теглене.

Всеки потребител може да открие до пет Касички с различна спестовна цел, да ги озаглави както иска и дори да зададе крайна дата и сума за целта – от покупка на нова кола, през техника или почивка, до по-малки разходи като билет за концерт на любима група или подарък за любим човек, или просто да заделя „бели пари за черни дни“. Всяка една Касичка носи доходност от 1% на година за суми до 50 хил. лева или 25 хил. евро.

Клиентите могат да „счупят“ Касичка по всяко време или просто да изтеглят част от спестеното – само с един клик в приложението заделените пари мигновено се прехвърлят по сметката на карта neon.

Следваме обещанието си да бъдем най-доброто място за спестяванията на българите и затова непрестанно се вслушваме в нашите клиенти. Някои от тях искаха да получават допълнителна доходност за спестяванията си, като същевременно запазят достъп до парите си по всяко време. Вече не само срочните ни депозити, но и спестовната ни сметка Касичка предоставя на клиентите едни от най-добрите условия за техните спестявания. Освен това Касичка помага за изграждането на спестовни навици, а и намалява риска от импулсивни покупки, тъй като парите са заделени от разплащателната сметка. Лихвеният процент на Касичка е отлично допълнение към нашия безплатен пакет за ежедневно банкиране в мобилното приложение, от който всеки може започне да се възползва след по-малко от пет минути.
Лукас Турса
Изпълнителен директор, tbi bank

 


Наред с добавянето на доходност по Касичка, увеличаваме и лихвите по краткосрочните ни три и шестмесечни депозити в приложението – съответно до 1.2% и 1.4% на годишна база.

Спестовните ни продукти са без такси за откриване и закриване, а сумите до 196 хил. лв. са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Прочети още

Виж всички