• За теб
  • За твоя бизнес
  • За tbi bank

Нов опит за фишинг измама

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме за нов опит за фишинг измама.

Злонамерени лица изпращат измамни имейли, които съдържат пренасочваща връзка. При натискане върху нея, тя води до фалшив сайт, който имитира истинската страница на Банката. В него Вие ще бъдете подканени да въведете чувствителна информация като: Вашето име, телефонен номер, номер на карта, ПИН код на карта и т.н. 

Имейлът изглежда по следния начин:

Това е страницата, която цели да Ви подведе.

В случай, че сте получили такова съобщение, Ви молим незабавно да го изтриете, без да отваряте и/или натискате върху прикачената връзка. Ако сте отворили връзката и сте въвели Ваши лични данни, моля свържете се незабавно с нашият Call Center на телефон 070017571, кратък номер *8242 или на имейл info@tbibank.bg

Ще използваме случая да Ви напомним, че tbi bank при никакви обстоятелства няма да поиска от Вас да предоставяте данни като пароли, ПИН код или CVC/CVV код на карта, както и каквито и да било други данни, свързани с Вашите профили и достъпи за мобилно банкиране, както и да отваряте съмнителни прикачени файлове в имейли с неясен произход и съдържание. tbi bank не изпраща към своите клиенти електронни съобщения, чрез които да изискват от тях да въвеждат и/или актуализират лична информация на посочен интернет адрес. Банката не приканва под никаква форма своите клиенти да предоставят лични данни, като пароли, потребителски имена, данни за карти и т.н. за да отключите/актуализирате Ваш профил. Всякакви подобни съобщения са опит за измама!

С Уважение,

Екипът на tbi bank

Прочети още

Виж всички