Начало News tbi buy и myPOS увеличават продажби и носят нови клиенти за партньорите

tbi buy и myPOS увеличават продажби и носят нови клиенти за партньорите

Щастливи сме да съобщим, че нашето приложение за пазаруване TBI Buy и myPOS стартираха стратегическо партньорство. Създадохме тази екосистема за пазаруване от следващо поколение, за да помогнем на своите търговски партньори да разширят бизнесa си и да увеличат продажбите си, като в същото време осигурим холистично покритие на цялото потребителско преживяване по време на една покупка – от избора на стока или услуга, през изграждането на програми за лоялност, до осигуряването на различни възможности за разплащане.

Партньор в TBI Buy може да стане всеки бизнес, който иска да предостави лоялна програма на своите клиенти и да ги опознае по-добре. Специалните оферти в приложението са изготвени в тясно сътрудничество между TBI Buy и бизнесите, а офертите са достъпни ексклузивно за потребителите в приложението. Когато приложението събере достатъчно данни за потребителското поведение на даден клиент, комуникацията се персонализира – например ще се предлагат конкретни продукти и търговци, чрез push notifications и други механизми. TBI Buy в момента включва над 200 партньори – големи вериги магазини за техника, аптеки, ресторанти, бензиностанции, водещи марки в хранително вкусовата-промишленост, производители и много други.

Кой може да ползва приложението?
Приложението може да се използва от всеки човек, който притежава смартфон. То е напълно безплатно и не e обвързано с други продукти на TBI Bank. Регистрацията е бърза и лесна и не изисква специфични данни, освен мобилен телефонен номер.

Кои myPOS бизнеси могат да се включат в платформата?
Всеки бизнес може да стане част от TBI Buy. Няма ограничения относно размера или индустрията. Всички търговци, които имат желание да предоставят нова или допълнителна лоялна програма на своите клиенти и да спечелят тяхното доверие с добри оферти, могат да се възползват.

Какво печелят myPOS търговците с TBI Buy?
Търговците имат достъп до детайлна информация за поведението и покупките на своите потребители, което им помага да ги опознаят по-добре и в бъдеще да им предлагат персонализирани оферти. Освен това, благодарение на интеграцията между myPOS и TBI Buy, всички myPOS клиенти ще се възползват от TBI Buy платформата мигновено без никакви усилия. Процесът на натрупване и използване на бонус точките за клиентите е изключително улеснен – чрез сканиране на дигиталната лоялна карта.

Ставайки част от мрежата на TBI Buy, се възползвате от иновативна лоялна програма и безпроблемно пазаруване с myPOS.

Прочети още

Виж всички