Безжични слушалки Bowers and Wilkins PX5Безжични слушалки Bowers and Wilkins PX5Безжични слушалки Bowers and Wilkins PX5
Безжични слушалки Bowers and Wilkins PX5
Адаптивно шумоподтискане, дълъг живот на батерията
Вземи само сега
на 12 вноски по 52.19лв.
test
24 месеца гаранция
  • Описание
  • Спецификации
  • Бележки

Безжични блутут слушалки със система за активно шумоподтискане, носители на награда EISA - 2020/2021
PX5 са леки и модерни, но доставят качество на звука по всички стандарти на Bowers & Wilkins. Специално изработените 35 мм високоговорители са създадени от същия екип, който е разработил серията 800 Diamond, използвани в студията Abbey Road, за да ти доставят музиката в цялата ѝ прелест.

Адаптивно шумоподтискане: От библиотеката до най-голямата железопътна гара в света – адаптивната технология за шумоподтискане автоматично се настройва, за да премахне шумовете на околната среда от музиката. 

Слушай музика до 25 часа с едно зареждане. Едно зареждане и повече от цяло денонощие музика. Ако имаш нужда от още - 15 минути бързо зареждане осигурява още 5 часа аудио.

Следват теб! PX5 се подчиняват на всяко твое движение. Повдигаш едната слушалка, за да чуеш какво се случва около теб и музиката автоматично спира. Постави я обратно и музиката ще продължи автоматично.

Вдъхновени от състезателните коли. Изпечените в пещ рамена на PX5 от карбонови нишки копират здравината и надежността на най-бързите автомобили в света. Те насочват изключително чист звук към твоите уши, като паралелно издържат на износването от всекидневните предизвикателства. Тези слушалки са леки, удобно и се събират лесно във всяка чанта, за да слушаш любимата си музика насвсякъде. 
 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54