Subheader
tbi talks до сега

Епизод 3:  Ключови акценти от уебинара “От идея до печалба: как се създава и поддържа уебсайт и онлайн магазин”: 👉 Процесът по изграждане на онлайн магазин продължава между 12 и 60 седмици. Най-важни за успеха са: добре разписаното задание с конкретни цели, подробен бизнес план и детайлно изготвен договор за изпълнение. 👉 Копирането на правна документация от друг сайт е грубо нарушение на авторското право, като глобата за подобно действие е в размер от 2 000 до 20 000 лв. 👉 tbi помага на търговците с извършване на интеграцията и визуализиране на възможността за покупка на вноски. Осигурява безплатни модули за всички open source платформи и предлага API интеграция за персонализирани сайтове.

Епизод 2: Какво научихме от уебинара “Купи сега, плати по-късно” за мода и лайфстайл: разликата между “искам” и “купувам”: 👉 Мит е, че алтернативният разплащателен метод „Купи сега, плати по-късно“ е за неплатежоспособни потребители – статистиките показват, че от 58% от потребителите със среден до висок доход избират този метод първа опция за финансиране на своите покупки. 👉 „Купи сега, плати по-късно“ предизвиква интерес сред всички възрастови групи, не само сред Millennials и GenZ. 👉 Търговците, които имплементират „Купи сега, плати по-късно“ привличат нови потребителски групи, които принципно пазаруват стоки на по-ниски цени. 👉 Обучете customer support екипа си за възможността за финансиране на покупки в онлайн магазина си с „Купи сега, плати по-късно“. 👉 Наша задача е да комуникираме с правилните думи и визуални елементи възможността за плащане с „Купи сега, плати по-късно“ към потребителите, за да разберат, че могат да се възползват от него – например „Пазарувай с ‚Купи сега, плати по-късно‘ – 4 безлихвени вноски по Х лв.“. 👉 Включете възможността за пазаруване на вноски и в рекламните си визии – както в кампаниите за ремаркетинг и при кампании за изоставени колички, така и в тези за нов трафик (проспектинг). 👉 В категорията „мода“ и „лайфстайл“ инфлуенсърите задават трендовете в сегмента, затова и включването на комуникация за възможност за финансиране покупки с „Купи сега, плати по-късно“ в съдържанието им в социалните мрежи е повече от препоръчително. 👉 Не комуникирайте „Купи сега, плати по-късно“ с думи като „кандидатствай“, асоциирани с кредитиране, а с фрази като „плати с“– правилното формулиране комуникира акуратно този метод към крайния потребител и може да повлияе положително на решението му за покупка.

Епизод 1: Ключови съвети и препоръки, които споделиха нашите експерти по време на пилотния уебинар, посветен на метода за финансиране “Купи сега, плати по-късно” 👉 Избери ясен начин постоянно да информираш клиентите си за удобния и гъвкав модел за плащане на вноски “Купи сега, плати по-късно”; 👉 Комуникирай “Купи сега, плати по-късно” активно още на началната страница, за да се превърне той в мотиватор за покупка; 👉 Добави специален етикет на продуктите, които могат да бъдат финансирани чрез “Купи сега, плати по-късно”; 👉 Представи визуално вноските и сроковете за погасяване; 👉 Не забравяй да генерираш мейли за забравени колички на няколко етапа – според тенденции на пазара без тях губиш около 10% потенциален оборот; 👉 Насочи потребителите към по-висок клас продукти и им предложи допълващи такива с “Купи сега, плати по-късно”; 👉 Стимулирай втора и трета поръчка с “Купи сега, плати по-късно” в комбинация с персонализирана оферта – отстъпка напродукт/категория/бранд