• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Денис Горбунов

Член на УС и Изпълнителен директор tbi buy

Our team

Денис Горбунов има повече от 10 години опит във финансите и банковото дело. Започва кариерата си в PricewaterhouseCoopers през 2007 г. като одитор с практика финансови услуги и застраховане, където отговаря за някои от най-големите банки в Русия и ОНД като Deutsche Bank, Raiffeisen Group, Централната банка на Руската Федерация, Sberbank и VTB.

През 2011 г. заема консултативна позиция в KPMG, Русия, подпомагайки местни и международни клиенти при придобиването и продажбата на банки и компании за финансови услуги. Има водеща роля в разработването на редица важни проекти, свързани с финансово управление, кредитен риск и внедряване на автоматизирани ИТ решения за банки. През 2016 той се присъединява към tbi като Главен финансов директор и след 5 години на тази позиция смело поема ново предизвикателство, като става член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на tbi buy.

Our team

Притежава бакалавърска степен по икономика (с отличие) и магистърска степен (MA) по Международен бизнес от Московския държавен университет 'Ломоносов'. Той е член на 'Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители' (ACCA).

Скайдайвингът и пилотирането са най-вълнуващия опит, който човек може да има, според Денис. Също така е страстен пътешественик и почитател на караоке пеенето.

LinkedIn profile