• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Готие ван Уединген

Заместник-председател на Надзорния съвет

Our team

Готие ван Уединген има богат международен опит в бизнес мениджмънт и развитие. В професионалната си кариера участва в реализацията на две успешни старт-ъп компании в областта на потребителското кредитиране, както и преструктурирането на други две компании.

Той е експерт по привеждане уменията на персонала в съответствие с организационните цели и е силно приспособим към различни култури и бизнес среди. В почти 40-годишната си професионална практика, Готие добива опит в областта на консултирането, рекламата, директния маркетинг и търговското банкиране. През последните 15 години се фокусира върху потребителското кредитиране, последователно менажирайки компании в Полша и Белгия на френската група 'Galeries Lafayette', в Румъния за италианската 'UniCredit Bank', а в последно време в Русия към групата за частни капиталови инвестиции 'Finstar'. И двете старт-ъп компании за потребителски кредити, които инициира и развива в Полша и Румъния, са вече печеливши лидери на пазара.

Our team

Страстен застъпник за опазване на околната среда, понастоящем Готие участва в разработването и финансирането на голям проект за вятърен парк в Румъния.

В свободното си време, е любител на бягането като спорт, пътешествията и офроуд мотоциклетизма.

LinkedIn profile