Начало Team Георги Галчин

Георги Галчин

Главен Директор Дигитална Трансформация

Our team

Георги Галчин работи с най-модерните ИТ-решения, за да ускори постигането на целите за дигитализация на TBI Bank. Той ръководи екип от топ таланти и управлява различни проекти, свързани с намирането и прилагането на технологични решения и най-добри практики, които да бъдат използвани в структурата на банката.

Георги има над 25-годишен опит, голяма част от него в банковата сфера. След като работи в сектора на информационните технологии, през 2004 г. той се присъединява към Пощенска банка, където получава възможност да комбинира опита си в ИТ със своето финансово образование. Там той заема няколко роли, включително Ръководител на Управление на информационните технологии и услугите, както и Мениджър дигитална трансформация.

Our team

През 2018 г. той се присъедини към TBI Bank, за да поведе банката в амбициозното ѝ начинание да се превърне в дигитална банка от следващо поколение.

Георги има две магистърски степени от УНСС: в областта на финансите и управлението на финансовите услуги и в международните икономически отношения и бизнес.

LinkedIn profile