• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Каролина Софрониева

Главен директор Маркетинг

Our team

С успешна лидерска кариера във финтех сферата и богат опит в дигиталния маркетинг, Каролина се присъединява към управленския екип на TBI Bank, отговаряйки за всички аспекти на нашия бранд. Те включват разширяването на неговата разпознаваемост и позиционирането ни като дигитална банка от следващо поколение.

Тя има 15-годишен опит в дигиталния маркетинг и онлайн рекламата (всъщност, Каролина започва работа в областта преди някои от нас да знаят, че такова нещо въобще съществува). Нейната професионална кариера започва в лицензирания инвестиционен посредник Deltastock, където движи партньорските програми и участва в управлението на маркетинг ресурса на компанията – онлайн и офлайн.

През годините тя е управлявала дигиталните маркетингови дейности на големи компании като водещата глобална група за потребителски интернет Naspers и местните гиганти в електронната търговия emag.bg и olx.bg. Последно Каролина беше начело на маркетинг отдела на vivus.bg. Компанията за дигитално потребителско финансиране, също като TBI Bank, е част от 4finance. Във vivus.bg Каролина ръководи екипа, който отговаря за пълния спектър от онлайн и офлайн канали, допринасяйки за успеха на бранда.

Our team

Каролина завършва образованието си в Университета за национално и световно стопанство с бакалавърска и магистърска степен по маркетинг.

Тя стреля с убийствено красивата си усмивка, но не само, защото едно от хобитата ѝ е да ловува. Освен това обича да танцува народни танци, а ние сме много щастливи, че Каролина танцува с TBI Bank.

LinkedIn profile