• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Панайот Иванов

Старши вицепрезидент Стратегически проекти

Our team

Панайот се присъединява през 2019 г. към TBI Bank, където отговаря за развитието и реализацията на ключови стратегически проекти, които спомагат за утвърждаването на TBI като дигитална банка от следващо поколение в Североизточна Европа.

Професионалната му кариера започва през 2013 г. и през годините заема различни позиции, свързани с мениджмънт консултиране и финансов и бизнес анализ. Преди присъединяването си в TBI, Панайот работи като консултант в Bain & Company, което му дава възможност да се сблъсква и разрешава ключови проблеми за водещи финансови институции в България, Нидерландия, Полша и други страни от Източна Европа.

Our team

Панайот има бакалавърска степен от Американския университет в България в сферата на Бизнес администрация и Икономика, както и магистърска степен по бизнес администрация (MBA) от Кellogg School of Management, Northwestern University, САЩ.

Панайот е запален читател и пътешественик, като също така се опитва да прекарва и повече време сред природата, практикувайки своите любими хобита – ски и голф.

LinkedIn profile