• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Павелс Гилодо

Старши вицепрезидент Онлайн лично кредитиране

Our team

Павелс се присъединява към нас от 4Finance, където отговаря за развитието на онлайн-кредитирането на индивидуални клиенти в сегмента Near Prime. В сегашната си роля той ще спомогне за подобряване на онлайн-кредитирането в TBI.

Павелс има 15-годишен опит в retail банкирането, като фокусът му е насочен към потребителското финансиране и депозити. Солиден професионален опит той натрупва и като част от Bigbank в Естония, където първоначално развива търговската мрежа и с течение на времето е повишен до член на управителния съвет. Павелс ръководи и трансформацията от офлайн към онлайн бизнес модел, включително миграцията от традиционната към по-модерна банкова система. Изиграва ключова роля в превръщането на Bigbank от небанкова институция в една от най-успешните специализирани банки за онлайн потребителско кредитиране в Централна Европа. Той е пряко отговорен за бизнеса и екипите на банката в Естония, Латвия, Литва, Финландия, Швеция, Испания, Германия, Холандия и Австрия.

Our team

Павелс има магистърска степен от Латвийския университет, както и сертифициран Lean Six Sigma Black Belt от Университета в Бедфордшир във Великобритания.

Обича да играе тенис в аматьорски турнири и със сина си, когото тренира от време на време. Павелс обича да пътува със семейството си и да изпробва нови неща, особено нов софтуер, който подобрява начина му на живот.

LinkedIn profile