• За теб
  • За бизнеса
  • За търговци
  • За tbi bank

Валентин Гълъбов

Председател на УС

Our team

Валентин Гълъбов има над 28 години професионален опит, по-голяма част от които на ръководни позиции в утвърдени международни и местни компании и институции. Бил е директор 'Структурна реформа' в Министерството на транспорта и председател на борда на Български Морски Флот. Определяща за трайно развитие в сферата на финансите е 1997 г., когато е избран заместник-председател на съвета на директорите на ЗАД 'Булстрад'.

Валентин е част от екипа на TBIF Group от самото й създаване през 2002 г. Стартира кариерното си развитие в групата като изпълнителен директор на TBI Credit и TBI Leasing,член на съвета на директорите на TBIF Financial Services Bulgaria. Той е една от ключовите фигури със сериозен принос в местното развитие на групата. По настоящем, г-н Гълъбов е председател на Управителния съвет на TBI Bank.

Our team

Завършва 'Информационни технологии' и 'Международни икономически отношения' в Технически университет и магистратура по 'Застраховане' от УНСС.

Почитател на различни спортни активности, когато успее да открадне известно време от натоварения си график, Валентин предпочита да кара ски, уиндсърф или да играе тенис със своето семейство и приятели.

LinkedIn profile