За банката

За нас

TBI Bank е банка от следващо поколение, чиято амбициозна цел е да се превърне в дигитална банка с широка гама от онлайн и мобилни решения за потребителското финансиране и кредитиране на малки и средни предприятия.

Новини

Нашият свят може и да се върти около финансите, но в него се случват още много интересни неща, които искаме да споделим с теб. Научи новостите, забавлявай се, гордей се с нас, смей се с нас. Ти си част от света на TBI Bank и заслужаваш пръв достъп до специалните за нас моменти.

 

Блог

Никой не обича насила да му дават акъл, но пък полезни съвети не са излишни! Ако си в настроение да четеш, или имаш някакви колебания, ако ти липсва информация по някои важни банкови теми, не пропускай да хвърлиш едно око на тези материали. Те са създадени, за да ти бъдат в помощ!

 

Кариери

Искаш да се развиваш в една динамична, предизвикателна, иновативна институция, в която ще се сблъскаш не само с професионалисти, а и с приятели? Твоето място е в TBI Bank. Виж нашите актуални позиции.

Нашият екип

Успехът на TBI Bank принадлежи на нашите високопрофесионални и талантливи експерти. Международният лидерски екип на TBI Bank работи в тясно сътрудничество с нашите над 1500 служители, за да подобри и трансформира чрез дигитални иновации финансовия живот на потребителите.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54