6 причини да ползваш онлайн банкиране

27.08.2019    Share +

6 причини да ползваш онлайн банкиране

Имаш банкова сметка, не ползваш онлайн банкиране? Време е да поправиш това! 

Онлайн банкирането е лесен начин да проследяваш и да оперираш със средствата в сметката си през лаптопа, таблета и мобилния си телефон. Има и още! Виж кои са предимствата на онлайн банкирането и си улесни живота, като се регистрираш и започнеш да ползваш активно профила си.

Постоянен достъп 

Едно от най-досадните неща в забързаното ежедневие е чакането. Чакаш за транспорт, чакаш на опашки, чакаш за обслужване… защо да чакаш, за да ползваш парите си? Избирайки услугата онлайн банкиране, ти имаш постоянен достъп до своите финанси и можеш да оперираш с тях на мига. 

Удобство 

Чакането определено е досадно, но като добавим и придвижването, на човек вече съвсем му става досадно и неприятно дори да се разпорежда със собствените си пари. 

Не е нужно да ходиш до банков клон, имаш си онлайн банкиране. Пий си кафето на морето, релаксирай на дивана или дори се излежавай в събота сутрин, докато правиш трансакции и разплащания.

Пълен контрол

Колко пъти ти се е случвало да се чудиш колко пари имаш и колко си похарчил на поредния голям пазар в супермаркета/мола, след като не си намираш касовия бон? Какво се случва с парите ти е важна информация, но не е лесно да помниш всички изхарчени суми. Ето ти още една причина да ползваш онлайн банкиране – с него имаш постоянен контрол и можеш да проследиш какво се случва с твоите пари по сметката, без значение за какво ги харчиш. 

Комунални плащания 

Разтовари мозъка си с още няколко дати и цифри! Можеш да се възползваш от услугата за комунални услуги, която ще откриеш като опция в онлайн банкирането си. Тя ти дава възможност да свържеш сметката си към сметките на доставчиците на битови услуги  - топлофикационни,  електроразпределителни дружества и мобилни оператори и всеки месец да виждаш на едно място дължимата сума и да плащаш с един клик задълженията си към съответната компания, която си регистрирал в нашето онлайн банкиране. Удобно, лесно и ти помага да не закъсняваш с плащанията. 

Преводи 

Без значение дали до друга твоя сметка или такава на познат/роднина, отново пестиш време и разстояние, тъй като можеш да направиш желания превод онлайн, без да се налага да ходиш до банков офис. 

Сигурност

Един от най-добрите начини да защитиш финансовите си документи (разписки, квитанции, платежни нареждания и т.н.) да не попаднат в чужди ръце е като не използваш хартия, а банкираш изцяло онлайн. 

За допълнителна защита на лични данни може да поискаш от финансовите институции, които използваш, да ти пращат онлайн всякакви извлечения, касаещи твоите сметки и карти.  И също така да си активираш услуги като 3d код за сигурност и SMS-известия за всякакъв тип транзакции по сметките ти. 

Убедихме ли те да започнеш да ползваш активно услугата онлайн банкиране? Ако си клиент на TBI Bank и все още нямаш открит акаунт, можеш лесно да се сдобиеш с такъв като посетиш офис на TBI Bank и получиш съдействие от наш служител.  

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00