9 лесни начина да плащаш кредитната си вноска

01.11.2018    Share +

9 лесни начина да плащаш кредитната си вноска

Бързите пари се харчат лесно и приятно, но за много хора плащането на вноските по кредит е досадно задължение. От една страна трябва да следят падежната си дата и да не пропускат срока, от друга трябва да отидат и да внесат съответната сума в клона на финансовата институция. 

Стоп! Не е нужно да ходиш никъде, освен ако не желаеш да си направиш разходка за тонус. TBI Bank ти дава много и различни опции да плащаш вноските по кредита си към банката.  Като наш клиент можеш да се възползваш от: 

1.    Иновативната услуга „Бързо погасяване“ 

Чрез нея дължимата месечна вноска към TBI Bank се събира автоматично от предоставена от теб сметка на дебитна карта. 

2.     TBI Bank електронно банкиране 

Всеки клиент на банката може да си създаде акаунт в системата на TBI Bank за електронно банкиране и чрез него да плащате вноските си, да следите кредита си да правите още куп различни банкови транзакции от комфорта на дома си. 

3.    Плащане в банков офис 

Така и така си тръгнал да се разхождаш, ако наблизо имаш офис на TBI Bank можеш директно да си платиш вноската в него. Носи личната си карта и се остави в ръцете на нашите компетентни служители. 

4.    Плащане през Cashterminal 

TBI Bank работи в партньорство с Cashterminal и можеш да платиш вноската си по кредит от всяко едно устройство на територията на страната.

5.    Плащане с няколко клика през  www.ePay.bg (код на търговец: 65 000)

Достатъчно е да имаш регистрация в сайта, да избереш опция за плащане на кредит, въвеждаш кода на търговеца (в случая TBI Bank) и номера на договора си за кредит и потвърждаваш плащането на изписаната сума, отговаряща на месечната ти вноска.  

6.    Плащане през банкомат чрез системата B-pay

За целта ще трябва да се разходиш до банкомат и на място да използваш функциите като отново изпишеш кода на търговеца (в случая TBI Bank  - код 65 000). Менюто на банкоматите е лесно и всяка една инструкции я има на български. Натискаш и се разплащаш!

7.    На касите на Easy Pay

Ако си от тези, които не обичат да оперират с пари онлайн, а предпочиташ да си плащаш различните услуги и такси кеш, имаш и тази възможност. Касите на Easy Pay са много и на лесно достъпни места. Приготви си под ръка номера на договора за кредит към TBI Bank, останалото ще свърши служителят на касата. 

8.    На касите на Fast Pay

И тук няма нищо плашещо, най-много да ти се наложи да почакаш на опашка. Номер на договор и приготвена сума за месечната ти вноска и си готов за няколко минути 

9.    По банков път 

В случай, че искаш да платиш месечната си вноска по кредит чрез сметка в друга банка, разбира се можеш да го направиш през онлайн банкирането на съответната банка.  Избираш услуга  за паричен превод, посочваш номера на сметката, по която е открит кредитът и в основание записваш „изплащане на вноска по кредит“ и номера на договора. 

Можеш да пуснеш и платежно нареждане като отидеш на място в клона на обслужващата те банка, от която искаш да се извърши банковия превод към TBI Bank. 

Толкова много опции и можеш да се възползваш от всяка една! Най-важното е да ти е удобно и да става с минимално усилие от твоя страна.

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00