Subheader
Стани част от нашия звезден екип
Ние сме мечтатели и опознаватели. Обичаме предизвикателствата и искаме да бъдем легендарни. Ние сме смели. Ние сме отдадени. Ние сме сърцати. Ние сме уникални в нашата различност. Ние сме tbi bank. Заповядай на борда.

Искаш ли да станеш един от нас?

Кои сме ние

It's easy!

Кои сме ние

Ние сме екип от повече от 1600 талантливи хора от 16 националности, които работят здраво и се смеят силно. Ние сме динамична challenger банка с операции в България, Румъния, Германия, Литва, а вече и в Гърция. Най-хубавото е, че всичко това е само началото: пред нас няма граници.

Нашите ценности

Ние сме смели
Ние сме смели да експериментираме. Действаме бързо и прилагаме постоянно развиващите се технологии, за да намираме иновативни решения. Учим се от грешките си и продължаваме напред.
Ние сме сърцати
Ние сме сърцати - отнасяме се с другите така, както искаме те да се отнасят с нас. Нашата движеща сила е екипът от хора, в който всеки допринася със своята индивидуалност.
Ние сме отдадени
Ние сме отдадени и винаги работим с ентусиазъм, създавайки положителна промяна с всяко наше действие. Постоянно се развиваме и усъвършенстваме.

Нашата цел
Нашата цел
Да се превърнем в легендарен партньор в потребителското кредитиране от следващо поколение, обичан от нашите клиенти и служители.
Нашата мисия
Нашата мисия
Да предлагаме лесни и удобни банкови продукти и услуги, с ясно разбиране за нуждите на клиентите ни и желанието да подобрим финансовия им живот.
Лидерското ни обещание
Лидерското ни обещание
Постигането на нашата цел зависи от вдъхновението и отдадеността на хората ни. Стремим се да привлечем, развием и задържим най-талантливите служители, които са вдъхновени от мисията ни и се разпознават в това кои сме ние.

Какво ни различава

Нашата уникалност
Имаме енергията и дързостта на стартъп и експертизата и прагматизма на разрастваща се компания. Винаги се целим напред и нагоре към звездите
Нашата честност
Честността е най-добрата политика и ние спазваме тази максима във всичко, което правим. Едно от последните ни проучвания показва, че 72% от нашите служители считат tbi за справедлив и честен работодател.
Нашият стремеж към растеж
Хората ни имат хъс за нови знания и опит, затова даваме всичко от себе си да им осигурим достъп до най-добрите обучителни материали на пазара. 63% от служителите ни са съгласни с твърдението, че имат чудесни възможности да се учат и развиват.
Нашите придобивки
Хората ни винаги са на първо място, затова и тяхното здраве е наш основен приоритет. Предлагаме допълнителнo здравно осигуряване, карта МултиСпорт на атрактивна цена, префенциални тарифи за продуктите на банката и намаления към някои топ марки.
Нашата гъвкавост
Нашият подход към гъвкавата работна среда помага на хората ни да постигнат добър баланс между работа и личен живот. В зависимост от позицията предлагаме възможност за хибридна или изцяло дистанционна работа.
Нашата различност
В tbi всички са добре дошли независимо от цвят на кожата, етническа принадлежност, пол, религия или убеждения. Ние се стремим да привличаме разновидни таланти към екипа ни и да създаваме среда, която дава равни възможности за развитие на всички.
Любовта ни към животните
Искаме хората ни да се чувстват като у дома, затова сме отворили вратите си за техните пухваки другари. Ние сме компания, която приветства домашни любимци, така че можеш да доведеш на работа своето куче, котка, хамстер... или което и да е животинче.

Our awards

2021

Най-добрата финансова институция в България

от Награди за Компания на Годината през 2021
Our awards
The reward
2021

Хиперрастеж в кредитиране на дребно

от Forbes Румъния през 2021
Our awards
The reward
2021

Най-добрата онлайн платформа за депозиране

от eFinance Румъния през 2021
Our awards
The reward
2021

Хиперрастеж в онлайн кредитиране

от Wall-Street.ro през 2021
Our awards
The reward
2020

Награда “Effie”

за маркетинг кампанията Еднорог-прасенце през 2020
Our awards
The reward