Нашият екип

Денис ГорбуновДенис Горбунов

Денис Горбунов

Главен финансов директор

Денис Горбунов има повече от 10 години опит във финансите и банковото дело. Започва кариерата си в PricewaterhouseCooper през 2007 г. като одитор с практика финансови услуги и застраховане, където отговаря за някои от най-големите банки в Русия и ОНД като Deutsche Bank, Raiffeisen Group, Централната банка на Руската Федерация, Sberbank и VTB.

През 2011 г. заема консултативна позиция в KPMG, Русия, подпомагайки местни и международни клиенти при придобиването и продажбата на банки и компании за финансови услуги. Има водеща роля в разработването на редица важни проекти, свързани с финансово управление, кредитен риск и внедряване на автоматизирани ИТ решения за банки.

Притежава бакалавърска степен по икономика (с отличие) и магистърска степен (MA) по Международен бизнес от Московския държавен университет "Ломоносов". Той е член на „Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители” (ACCA).

Скайдайвингът и пилотирането са най-вълнуващия опит, който човек може да има, според Денис. Също така е страстен пътешественик и почитател на караоке пеенето.

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип