Нашият екип

Ена БадеануЕна Бадеану

Ена Бадеану

Главен директор "Човешки ресурси"

Създаването на успешна работна среда се процес, а не състояние, и Ена Бадеану знае това. Тя работи съвместно с ръководството в цялата организация, за да превърне TBI Bank в работодателя, който искаме да бъдед – отговорни към настоящите служители и желани от бъдещите. Нейната отдаденост на организационното развитие е ненадмината и именно това я направи естествен съюзник на TBI Bank. В качеството си на главен директор „Човешки ресурси“ тя е фокусирана върху това иституцията да спази обещанието си да се превърне в дигитална банка от следващо поколение. 

Преди да се присъедини към TBI Bank, Ена започва кариерата си преди повече от 25 години като супервайзър към Националната банка на Румъния в Букурещ. Впоследствие Ена се премества в ABN AMRO Bank и след това прекарва няколко години с RBS Romania, последно работи в глобална финтек компания. 

Ена е магистър по комуникации и човешки ресурси от Националното училище за политически и административни изследвания, както и бакалавър по финанси и счетоводство от Академията по икономически науки в Румъния. 

Ена не е човек, който се оспива дори през уикенда. Денят й започва с йога и продължава с позитивизъм. Тя вярва, че можем да изберем нагласата си и затова Ена решава да бъде позитивна. 
 

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип