Нашият екип

Флорентина-Вирджиния МирчаФлорентина-Вирджиния Мирча

Флорентина-Вирджиния Мирча

Главен директор "Бизнес банкиране"

Флорентина-Вирджиния Мирча е финансов експерт с дългогодишна практика на румънския пазар. Като част от ръководния екип на TBI Bank, отговаря за сектор „Бизнес банкиране” в България и Румъния, чието портфолио от продукти и услуги гарантира на нашите клиенти финансова гъвкавост и съдействие за растеж. 

Изграждането на екипи от професионалисти е едно от най-големите предизвикателства в мениджърската работа и успешното развитие на дадена компания, смята Флорентина. С над 32 години професионален опит, самата тя е позната като екипен човек. 

Навлиза във финансовия сектор през 1997 г., след 12 години на мениджърски позиции в местни и международни компании. Присъединява се към TBIF Group през 2001 г., като поема и разширява финансовите операции на групата в Румъния от ръководни позиции в TBI Leasing, TBI Credit и клон TBI Bank в Букурещ.

Флорентина завършва факултета по кибернетика към Икономическата академия на Букурещ. През годините разширява своите знания и умения чрез участие в семинари и образователни програми. Въпреки че работата заема голяма част от ежедневието й, винаги успява да намери време за близките си хора. Интересува се от интериорен дизайн и има най-добрите съвети по темата.

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип