Нашият екип

Готие ван УедингенГотие ван Уединген

Готие ван Уединген

Заместник-председател на Надзорния съвет

Готие ван Уединген има богат международен опит в бизнес мениджмънт и развитие. В професионалната си кариера участва в реализацията на две успешни старт-ъп компании в областта на потребителското кредитиране, както и преструктурирането на други две компании.

Той е експерт по привеждане уменията на персонала в съответствие с организационните цели и е силно приспособим към различни култури и бизнес среди. В почти 40-годишната си професионална практика, Готие добива опит в областта на консултирането, рекламата, директния маркетинг и търговското банкиране. През последните 15 години се фокусира върху потребителското кредитиране, последователно менажирайки компании в Полша и Белгия на френската група "Galeries Lafayette", в Румъния за италианската “UniCredit Bank”, а в последно време в Русия към групата за частни капиталови инвестиции “Finstar”. И двете старт-ъп компании за потребителски кредити, които инициира и развива в Полша и Румъния, са вече печеливши лидери на пазара.

Страстен застъпник за опазване на околната среда, понастоящем Готие участва в разработването и финансирането на голям проект за вятърен парк в Румъния.

В свободното си време, е любител на бягането като спорт, пътешествията и офроуд мотоциклетизма.

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип