Нашият екип

Кристина ЩереваКристина Щерева

Кристина Щерева

Директор „Корпоративен маркетинг”

С лидерска кариера в корпоративния и продуктов маркетинг, Кристина се присъединява към екипа на TBI Bank, за да подпомогне процеса по привеждане на нашата корпоративна идентичност на следващо дигитално ниво чрез управлението на всички аспекти на бранда, изграждане на информираност и позиционирането ни  като дигитална банка от следващо поколение.

Притежава повече от 18 години опит в позиционирането на големи международни марки на местния пазар. Професионалната си кариера в областта на рекламата и маркетинга стартира още през 2001 година в рекламна агенция Huts JWT, като отговаря за развитието и управлението на комуникационни стратегии и рекламни кампании на големи международни брандове, които са утвърдени лидери на българския пазар.

През годините Кристина оглавява още няколко маркетинг отдела в компании от различни сфери – фармацевтика, недвижими имоти, мобилен маркетинг. Посещава множество уъркшопи, семинари и презентации по маркетинг, управление на комуникациите и участва като лектор в събития и инициативи на тема Brand Management. Последните 8 години тя работи в телекомуникационния бизнес – 6 от тях като маркетинг директор на Samsung в България и още две начело на маркетинг отдела на Huawei в България и Македония, допринасяйки за успеха на двата бранда.

Кристина завършва образованието си в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с  магистърска степен по маркетинг, като по това време  придобива диплома и от “Geothe Institute” в София. 

Тя е щастлива майка на син и дъщеря, на които посвещава голяма част от свободното си време, обича да чете автобиографии, да скача от високи скали и пътува със семейството си до красиви дестинации.

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип