Нашият екип

Олга ГулковаОлга Гулкова

Олга Гулкова

Старши вицепрезидент "Ефективност на бизнес процесите и иновации"

Олга е професионалист с над 16-годишен опит в банковия сектор. Започва кариерата си през 2002 г. като кредитен служител в ProcreditBank Украйна. От 2005 г. добива управленски опит в сфери като кредитен контрол, кредитиране, кредитен банков офис, управление на проекти. През този период изгражда и сериозна експертиза в управлението на проекти, касаещи дейностите по оценка на обезпеченията, централизирането на функциите на бек-офиса, внедряването на система за кредитиране и събиране, внедряването на CRM, преразглеждането на оперативните формуляри и отчети.

През 2013 г. Олга се мести в USB Bank, а от 2014 г. е заместник-председател на Управителния съвет, отговарящ за отделите по управление на проекти, ИТ, юридическия отдел, бек-офиса и обученията. През 2016 г. става част от мениджмънта на ИТ компанията RootD, където отговаря за разработването и внедряването на дигитални платформи и процеси във финансовия сектор.

Олга има магистърска степен по международни икономически отношения от Донецкия национален университет и бакалавърска степен по икономика.

Творец по душа, като хоби Олга пише стихотворения и досега има издадени три стихосбирки.

Обратно към нашия екип