Нашият екип

Веселин ДимитровВеселин Димитров

Веселин Димитров

Директор "Корпоративни комуникации"

Веселин Димитров разполага с доказан опит в разработването и прилагането на комуникационни стратегии, антикризисните комуникации, управление на репутацията и управление на промяната. Той има и дългогодишна кариера като икономически журналист във водещи български и международни медии.

Веселин е отговорен за поддържането на положителния имидж на TBI Bank към всички заинтересовани лица. Той започва професионалния си път във вестник „Капитал“, преди да прекара пет години като заместник-главен редактор на списание Forbes. Веселин е бил кореспондент за България на списание Spiegel. Той преминава в комуникационния сектор, поемайки управлението на комуникациите и маркетинга на ATP Sofia Open, най-голямото спортно събитие в България. Oпитът му включва още работа за Black Sea MAP, A1 (Мтел), Leanplum, Фантастико, Roobar и др. Веселин е активен в областта на социалното предприемачество, като през 2015 г. съосновава сдружение „Образование България 2030“, което цели да увеличи достъпа до качествено образование.

Веселин притежава магистърска степен по управление на медии от Висшето училище за медии, театър и музика в Хановер и бакалавърска степен по икономическа журналистика от Висшето училище в Бремен, Германия.

Той прекарва свободното си време на музикални фестивали, футболни стадиони, зали за йога, музеи и летища по цялото земно кълбо.

Профил на LinkedIn

Обратно към нашия екип