Банковите услуги, част от едно свободно сърфиране в интернет

05.10.2017    Share +

Банковите услуги, част от едно свободно сърфиране в интернет

Валентин Гълъбов, Председател на управителния съвет на  TBI Bank

Как дигитализацията трансформира традиционните финансови услуги коментираха водещи експерти от банковия и небанковия финансов сектор у нас по време на годишната конференция "Финансите в дигиталния свят", организирана от вестник „БАНКЕРЪ” на 2 октомври 2017г. Председателят на управителния съвет на TBI Bank Валентин Гълъбов бе сред гост-презентаторите и представи дейностите, които финансовата институция предприема за превръщането й в дигитална банка от следващо поколение.

"Добрият мениджмънт не само отговаря на потребностите, но и създава нови. Дигитализацията ще промени финансовия живот на нашите потребители", заяви Гълъбов.

Той подчерта, че 40% от хората в Централна и Източна Европа нямат достъп до банково кредитиране, защото не отговарят на поставените условия. Според г-н Гълъбов те са остарели, както са остарели и банковите модели за управление на риска. "Банките се превръщат в дигитален кредитор", обясни той. 

Според Гълъбов е необходим системен преход към дигитализацията на банковите и финансови услуги. Това налага трансформиране на всички системи вътре в една банка, както и промяна в начина на мислене. Според него, банковите системи трябва да отчетат факта, че бъдещето е човек с телефон в ръка. Затова следва да отговарят на потребността от добра връзка, удобен за управление модел, който да дава възможност за проследяване на статуса и движението по сметката.

 TBI Bank  поставя  дигитализацията  като основа на взаимоотношенията с  клиентите с разработването и имплементирането на бързи, опростени електронни финансови продукти и услуги с on-line достъп.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54