Говориш ли английски?

10.08.2021    Share +

Говориш ли английски?

Знаете ли, че над 1,3 милиарда души в световен мащаб говорят английски език? Но колко от тях го владедят в действителност и могат да боравят с него в своята работа?

Като мултинационална организация, оперираща на няколко различни пазара, за нас е от ключово значение да се уверим, че бъдещите ни колеги покриват всички стандарти, свързани с нивото им на английски език. Поради тази причина стартирахме партньорство със Speak – иновативна платформа, базирана на изкуствен интелект, за проверка на уменията по английски език. Радваме се, че сме първата компания в България, която имплементира тази иновация! :)

Партнирайки си със Speak, нашият HR екип има възможност да проверява знанията и нивото на английски език на новите ни кандидати по удобен начин и за двете страни.

Как работи? Всеки кандидат може да достъпи платформата от комфорта на дома си и да направи тест, който проверява неговите умения в писане, слушане, та дори и говорене. Това е всичко. След това платформата изпраща оценката на екипа и на база на резултатите (лесни за разбиране и съгласувани с международния CEFR стандарт) може да се вземе решение как да продължи процеса по наемане. В допълнение, технологията, която използва Speak строго следи за опити за преписване, за да могат резултатите да са честни и достоверни.

„Това партньорство е още една крачка, с която предоставяме решения базирани на технологични иновации с цел да направим процеса по наемане по-гладък, бърз и много по-удобен за всички, въвлечени в него“, сподели Иван Алексиев, Talent Magnet в TBI.

„Използвайки нашето уникално, удобно и бързо решение с изкуствен интелект, за да тества уменията по писане и говорене на английски език, иновативният лидер, TBI се присъединява към компании по целия свят, отдадени към утвърждаването на глобален стандарт в английския език“, сподели Итън Нойман, CEO в Speak.

 

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.