Грижим се за вас и много внимателно продължаваме напред

18.03.2020    Share +

Грижим се за вас и много внимателно продължаваме напред

Ние от TBI Bank винаги сме казвали, че вие, нашите клиенти, сте в центъра на всичко, което правим. Щастливи сме, че този подход ни помогна да спечелим доверието на над 1 милион българи и румънци през последните години. Нашите кредитни продукти ви помагат да се насладите на щастливи моменти и да преминете през тежките ситуации в живота.

В момента времената в целия свят не са лесни. Пандемията от COVID-19 е заплаха за нашите общества - икономически и социално. Наясно сме, че ситуацията е динамична и много чувствителна, но и сме наясно с голямата отговорност, която носим към нашите клиенти. Затова нашите клонове ще продължат да са отворени с обичайното си работно време. Вие продължавате да имате нашата подкрепа във време на нужда и потенциални икономически предизвикателства. И България и Румъния се намират в извънредно положение, така че ние в TBI Bank ще се съобразим с всички допълнителни правителствени или регулаторни насоки. 

Това, което е най-важното в момента, за да могат обществата ни да преминат през трудностите и надяваме се скоро да се завърнат в състоянието, което до скоро считахме за нормално, е сигурността. Нашата обща първа и основна грижа е да предпазим всеки - вас, нашите клиенти, хилядите ни служители, семействата и близките ни. 

Затова ви молим да използвате дезинфектантите, които сме осигурили, преди влизане в клоновете ни. Пазете сигурна дистанция от поне 2 метра един от друг, когато сте на опашка или най-добре изчакайте пред офиса, ако в него има друг клиент. Също така може да използвате нашите дигитални канали за кандидатстване  стоков или кеш кредит. С едно посещение в наш клон може и да се регистрирате за бързо погасяване – автоматично плащане на задължения от банкова карта, издадена от всяка българска банка. Може да погасите своите вноски на банкомат, през онлайн банкиране по банков път, чрез ePay или Cashterminal

„Знаем, че в момента нито един бизнес не може да работи както обикновено, но ние в TBI Bank искаме да гарантираме, че и клиентите и бизнес партньорите ни могат да разчитат на нас. Уникалният ни бизнес модел и силната ни бизнес ДНК гарантират това. Същевременно в последните дни нашият екип успя да превърне клоновете и работните ни места в убежища – по-добре дезинфектирани и по-сигурни от много други места“.

Екипът ни ще ви уведомява своевременно за промени. Пазете се! Заедно ще преминем през това предизвикателство.

 

Ръководството на TBI Bank

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.