Как да спечелиш публиката: TBI Bank участва в Retail in Detail

02.11.2018    Share +

Как да спечелиш публиката: TBI Bank участва в Retail in Detail

Иновативно решение за онлайн търговия, което отговаря на нуждите както на търговците, така и на крайните потребители? Това бе сред темите, грабващи вниманието по време на най-голямата специализирана конференция в областта на ритейл индустрията. TBI Bank беше единствената поканена банкова институция на събитието, където демонстрира най-съвременни продукти в сектора.

Представена от Лаура Визир, ръководител отдел “Развитие на онлайн ритейл продукти“, участието на TBI Bank беше сред ключовите на тазгодишния Retail in Detail. Нашата платформа за онлайн търговия е чудесен пример за дигитализацията на банковия сектор. Тя прави онлайн пазаруването на изплащане бързо и лесно чрез достъпен 24/7 онлайн процес, който не изисква от клиента да посещава клон на банката.

Пред специализираната аудитория Лаура също така представи концепцията за “iovation”, чрез която потенциални измами се предотвратяват благодарение на технологии за разпознаване от последно поколение, които са в основата на платформата.

Събитието даде повод на лидери в областта да обменят ноу-хау, както и да дискутират съвременни тенденции в ритейл сектора С нетърпение очакваме следващата Retail in Detail конференция – и сме сигурни , че и публиката с нетърпение очаква следващите ни продукти.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54