Месецът накратко: Април

09.05.2019    Share +

Месецът накратко: Април

Привет, отново е време за „Месецът накратко”. В случай, че сте забравили, това е нашето обобщение на всичко, което направихме миналия месец плюс информация какво предстои през следващия. Той е част от новия ни тон на комуникация – инициатива, която наскоро получи признание от международното жури на наградите на БАПРА – Българската асоциация на PR агенциите. Ето го и новото издание на награждавания „Месец накратко” :)

 

Месецът накратко: Април
Имаше доста празници, нали?
Въпреки това свършихме бая работа.

Какво постигнахме

TBI Bank и PayU си партрнират в полза на клиента

Tова изобщо не беше един от лесните ни проекти. Преди време нашият отдел по онлайн търговия започна разговори с PayU, пазарният лидер на платежни услуги за компании в Централна и Източна Европа. Компанията е част от Naspers, глобален технологичен гигант, който скоро ще се превърне във втората най-голяма технологична компания в Европа. Отне ни много срещи дискусии и планиране, за да започнем нашето партньорство. Но най-сетне сме готови. И това ще бъде само началото.

През април заедно стартирахме един нов начин за плащане – PayU Online Credit, powered by TBI, на румънския пазар. По този начин клиентитe получават възможността да пазаруват онлайн по всяко време, но да платят когато е удобно за тях. Първите търговци, които ще предоставят на клиентите си новия начин за плащане са големите румънски онлайн магазини PC Garage и Flanco.

Голямо говорене

В случай, че не сте забелязали, често ни канят да разкажем историята за нашите успехи, научени уроци и дигиталната трансформация на TBI Bank. През април бяхме сред главните герои в три от най-значимите събития в областта на технологиите. Също така получихме шанса да бъдем включени във водещото бизнес списание на Румъния (казва се Business Magazine, в случай, че сe чудите).

Всичко започна на Finance Tech Forum, където нашият мениджър „Дигитална трансфорамция” Гео Галчин говори за стратегията на екипа му. Това беше неговата първа изява на подобен форум в тази роля – и се справи брилянтно! Само един ден по-късно Костас Товил, който управлява отдела ни по онлайн търговия, беше главно действащо лице по време на конферецията „Успешни стратегии за електронна търговия“. За финал Лукас Турса, нашият старши вицепрезидент „Финансиране”, се присъедени към панел от видни банкери, по време на популярната конференция „Шумът на парите“. Той участва в дискусия за бъдещето на банковия сектор и ефектите от предстоящото присъединяване към еврозоната. Изгаряте от желание да го чуете и видите? Натиснете тук.

Че нашите момчета демонстрираха страхотно сценично поведение е ясно. Те също обогатиха дискусията със своя богат опит и експертиза в техните конкретни области. Може би обаче ви е интересно да погледнете голямата картина и да научите какво се случва в света на банките? Каква е ‘тайната съставка’, за да могат те да останат конкурентни и да оцелят дигиталната революция? За да намерите отговорите, прочетете интервюто на нашия изпълнителен директор Питър Барон във водещото румънско списание Business Magazine. Не разбирате румънски? Няма проблем, видеото в линка е на английски, а тук може да прочетете част от интервюто на български. Определено си заслужава времето ви :) 

Здравей, Телерик

Хората, които учат, растат, и създават са винаги добре дошли в TBI Bank. Ако докажат, че могат да работят независимо и са ефективни в своята работа, те дори могат да работят от вкъщи. Но ще се върнем към това след малко.

Наскоро започнахме партньорство с водещата българска академия за IT специалисти – Telerik Academy. През април нашето ръководство, водено от изпълнителния директор Питър Барон и оперативния директор Ники Спасов посетиха академията. Те поговориха с курсистите и, надяваме се, разпалиха интереса им към TBI Bank. Няколко дни по-късно поканихме курсистите в нашата централа, за да се запознаят от близо с нашите колеги и да видят наживо как се случва цялата магия. Показахме им офисите, направихме си няколко снимки, изядохме ябълките на рецепцията и отговорихме на техните въпроси. Най-честият: възможността да се работи от вкъщи. Но вече знаете отговора. Винаги е готино, когато общуваме с умни и амбициозни хора, но е уникално когато знаем, че някои от тях ще се присъединят към нас :)

 

Къде се провалихме?

Обновихме дизайна на онлайн банкирането ни. Запазихме го в тайна.

В рамките на няколко месеца, колегите от IT отдела работиха здраво, за да адаптират нашето онлайн банкиране. Идеята е визуално то да съвпада с цялостната визия и усещане на новия ни бранд и уебсайт. Понякога обаче човек е толкова обсебен да завърши проект, че след като е готов, направо натиска бутона „публикувай,” за да му се махне от главата. Казано накратко, новият дизайн дебютира, но пропуснахме да ви информираме навреме. Затова някой от вас се обадиха да попитат дали всичко е наред :) Няма проблем, всичко е точно! Тук може да прочетете повече.

 

Нашите планове

Онлайн кредитите за малки и средни предприятия са по-достъпни отвсякога - вече и онлайн

Всеки ден правим малки крачки към голямата цел – да станем дигитална банка. Миналата година обаче направихме една наистина голяма стъпка – започнахме да предлагаме кредити на малки и средни предприятия в Румъния напълно онлайн. Всичко става буквално за минути, без нужда да се ходи до банков клон. Да, трябва подпис, но не се тревожете! Ние идваме лично при вас, за да финализираме всичко.

Но защо да не предлагаме същата услуга и за клиентите в България? От началото на юни ще направим именно това. Малките и среднте компании ще могат да кандидатстват за суми до 30.000 лв изцяло онлайн. Разбира се, както в Румъния, клиентите в България няма да има нужда да ходят до клон. За да улесним процеса още повече - превеждаме одобрената сума в банкова сметка по ваш избор. Все пак вашето удобство е наш първи приоритет. 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54