Месецът накратко: Август

16.09.2019    Share +

Месецът накратко: Август

За разлика от повечето от нас, Месецът накратко на TBI Bank няма годишна отпуска. Бюлетинът обаче има нещо общо с почивката ни – той е готин и приятелски настроен като сервитьор в плажна таверна и честен, колкото партньора ви за това как ви стои банския. Но както казахме, за него няма почивка. Затова ето го, идва право към вас точно като Хари Кейн към българската защита.

 

Месецът накратко: Август

Ваканция?
Не и за нас.

 

Какво постигнахме

Оглеждайте се за новите ни коли

Както знаете, ние взимаме брандинга ни присърце – миналата година обновихме логото ни, а наскоро избрахме нова криейтив агенция. Плавно обновяваме и вида на клоновата ни мрежа. Всичко това е част от трансформацията на TBI Bank към една по-модерна дигитална организация. Но наскоро осъзнахме нещо – клоновете ни не се движат. Затова решихме да ребрандираме и колите ни, за да сме сигурни, че нашата марка се забелязва по улиците на София и българските магистрали. Вече можете да ги видите в действие и да се насладите на тяхната скорост и красота. Те носят и нашето основно послание – „винаги търсете прекия път”. Това е в основата на всичко, което правим и нямахме търпение да се похвалим. Ако видите флотата ни на някой светофар, не забравяйте да търсите приликите с новото Bugatti Chiron ;) 

 

Автоматизирани решения за вашия стоков кредит

Хората често казват, че най-добрите играчи не получават вниманието, което заслужават. Често те са в основата на успеха, въпреки че не попадат под светлините на прожекторите. Това е историята на Bankly, фронт-енд приложението, което екипът на TBI Bank и нашите партньори използват, за да попълнят вашата молба за стоков кредит. След въвеждане на информацията за вас, бързо научаваме дали сте одобрени за кредит. Ето ги и големите новини: в края на месец август процесът в Румъния беше напълно автоматизиран. Клиентите ни там ще научават резултата от своята молба на момента чрез напълно автоматизиран процес. Обновеното Bankly е значителна крачка в нашето пътуване към дигиталното бъдеще. Пътят е дълъг, но ние се движим бързо в правилната посока.

 

Ценим нашия екип. И искаме всички да го знаят!

Ние в TBI Bank винаги се стараем да привличаме най-добрите таланти в България, Румъния, и останалите пазари, на които сме активни. Това не винаги е най-лесната задача на света, но повярвайте ни, взимаме я много, много сериозно. След като поздравим новите колеги с добре дошли, нашата задача не свършва тук. Ние дълбоко вярваме в нуждата постоянно да им напомняме колко много ценим тяхното старание и отдадеността им към работата. По време на последният ни Town Hall, традиция на TBI Bank, за която вече ви разказахме, ние поканихме – и наградихме! – най-успешните ни търговци. Колеги от цялата страна посетиха събитието в София или се присъединиха към нашия YouTube канал, който излъчваше всичко на живо. Вижте снимката, може би ще познаете някое лице на нея ;) Някои от наградените се усмихваха, други бяха леко срамежливи, а трети бяха спокойни и сериозни. Но познайте какво? Всеки един от тях беше изключително горд. Може би почти толкова, колкото ние се гордеем с тях. Честито, колеги!

 

Къде се провалихме

Отнема ни време да автоматизиране кредитирането в България

Ние се отнасяме към автоматизирането и дигитализацията доста сериозно. Така че въобще не сме щастливи, че още не можем да приложим решението ни Bankly и в България. Работим много усилено, за да намерим решение за това. Можете да сте сигурни, че тестовата фаза на приложението в България е силно напреднала. Очаквайте новини скоро.

 

Нашите планове
 

Продължаваме да търсим нови пазари

През годините TBI Bank доказа, че е една от най-международно ориентираните банки на българския пазар. В екипа ни има колеги от над 15 различни държави, а също така сме активни и на пазари отвъд територията на България. Вече сме лидери в областта на потребителското финансиране в България и Румъния, увеличаваме нашето портфолио от депозити в Германия и сме лицензирани да оперираме в Швеция и Дания. TBI Bank обаче постоянно се оглежда за нови пазари, които биха ни позволили да достигнем оперативна синергия с 4finance и други дъщерни дружества на нашата компания-майка. Скоро очакваме да получим паспортизация за един най-бързо развиващите се пазари в Европа. Този ход допълнително ще увеличи нашата ефикасност и доходност. Нямаме търпение скоро да ви споделим всички подробности.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54