Месецът накратко: Септември

22.10.2019    Share +

Месецът накратко: Септември

Месецът накратко на TBI Bank се подготвя за любимия си сезон от годината. Колегите ни от всички отдели работят повече от всякога, за да могат да осигурят на клиентите ни продуктите и услугите, които заслужават. Наближаващият Black Friday е връхната точка на нашите усилия, но ще ви кажем повече за това в идните месеци. Първо се насладете на новото издание на нашия прозрачен, честен, и за разлика от Димитър Бербатов, неспиращ бюлетин.

 

Месецът накратко: Септември

Обратно на училище

Обратно в бизнеса

 

Какво постигнахме

Предлагаме безлихвени кредити на стойност до 600 лева!

Да кандидатстваш за кредит в най-добрия случай е трудно преживяване. Засипани сме с многобройни оферти и изглежда толкова сложно да ги разберем. Ние осъзнаваме трудностите, които нашите клиенти изпитват и затова решихме да направим нещо по въпроса. Вече предлагаме кредит до 600 лева по абсолютно честен и прозрачен начин. Ако успееш да върнеш парите в срок от 30 дни, дори няма да бъде начислена абсолютна никаква лихва. TBI Bank е първата банка в България, която предлага безлихвени кредити на нови клиенти. И това е така, защото вярваме и на старите, и на новите си клиенти и искаме да оставим положителна следа в техния живот. Искрено ценим дългосрочните отношения и ако трябва да посеем зрънце на доверие, за да ги установим, бихме го направили.

Обичаме да запазваме таланта в семейството. Добре дошъл, Костин

Всеки знае, че да имаш голямо семейство невинаги е най-хубавото нещо. Да трябва да се запознаваш с далечни чичовци, лели и братовчедки, които дори не си знаел, че съществуват, може да бъде много стресиращо и... просто скучно. За щастие на TBI Bank, да бъдеш част от голямото семейство на 4finance е много по-забавно. Имаме възможността да говорим с колеги по целия свят, да обменяме идеи и ноу-хау как да предложим на нашите скъпи клиенти най-добрите финансови продукти по дигитален начин и на по-ниска цена. Понякога се забавляваме толкова много, че искаме да работим заедно на пълен работен ден. Точно така нашият нов директор „Кредитен риск” Костин Минкович се присъедини към TBI Bank директно от нашата компания-майка 4finance. Но има и още нещо – Мартин Мурански, който досега заемаше същата позиция при нас, ще се премести в Прага, за да заеме позицията директор „Кредитен риск” във 4finance. Ние сме едно истински глобално семейство. Учим се един от друг и растем заедно в професионален и личен план. Няма нищо по-хубаво от това да запазим таланта в семейството. Ценим нашите служители, признаваме способностите им, и окуражаваме тяхното развитие. Ако искаш да усетиш какво TBI Bank може да даде и на теб и да станеш част от нашето семейство, хвърли един поглед в кариерния ни портал.

 

Къде се провалихме

Не можахме да обслужим клиентите си в малките български градове

Винаги се опитваме да сме близко до клиентите си – обслужваме ги онлайн и офлайн и работим всеки ден, за да измислим нови удобни решения и иновативни продукти за тях. Но понякога забравяме, че някои от нашите настоящи клиенти нямат много технически познания и предпочитат да се срещнем лице в лице. Затова нашият отдел „Кредити” се събра и след дълги заседания и дискусии реши да подсили позицията ни в малките градове в България и Румъния. Затова през септември отворихме офиси във Велинград, Попово, Лом, Горна Оряховица и Първомай. Това са само няколко примера за красиви български кътчета, чиито жители вече няма нужда да пътуват до по-големите градове, за да се насладят на нашето отлично обслужване. Ще отваряме ли офиси и на други места? Амиии, уж пазим добре тайните на TBI Bank, но ще намигнем, че нови офиси ще има скоро и в България, и в Румъния.

 

Нашите планове
 

Коледа идва. А ние работим за твоите подаръци

Времето лети, нали? Имаме чувството, че сякаш вчера обявихме, че нашият тон на комуникация беше награден. Но сега сме тук и вече планираме за коледните празници. Коледа няма да е същата, ако ги нямаше подаръците, които раздаваме на специалните хора в нашия живот. И както винаги сме казвали, нашите клиенти са истински специални и са центърът на всичко, което правим. Да, познахте. Ще раздаваме подаръци! Какво ли ще бъде? Шансът да спечелиш кола? Не, това е твърде голямо клише. Екскурзия в чужбина? Не, кой знае коя ще е следващата фалирала туристическа агенция. Може би безлихвен заем и шансът да пазаруваш от нашите партньори без да плащаш допълнително? Останете на линия, за да разберете.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54