Месецът накратко: Как започваме

04.02.2019    Share +

Месецът накратко: Как започваме
Миналата година бяхме предизвикани да намерим как да общуваме с нашите публики по нов начин – по-лек и прозрачен от традиционния за една банка. Идеята, която измислихме, беше месечно обобщение на целите, постиженията, дори неуспехите ни – а и бъдещите обещания на TBI Bank. Използвахме един слънчев ден, за да седнем в парка до нашия офис в София и да превърнем идеята в първа чернова – Месецът на TBI Bank накратко. Всеки в офиса я хареса, но тогава дойде лятната ваканция, после отрудената есен и всички задачи в края на годината.
Паркът замръзна. С него и идеята. Необичайно топлият февруари обаче ни вдъхнови и Месецът накратко се завърна.
В бъдеще искаме това да бъде една от основните ни публикации, нашият начин да покажем как предизвикваме установените банкови рамки с начина, по който работим всеки ден, а и в начина, по който говорим с вас. Особено второто.
 
Така, нека обобщим:
 
Какво е това?
Преглед на дейностите ни напоследък – нови продукти и услуги, партньорства и инициативи, промени в екипи, офисни партита. (Ние сме банкери, но не от скучния тип.)
 
За кого е предназначено?
Нашите клиенти, бизнес партньори, дори и преки конкуренти – всеки, който има интерес в сектора или TBI Bank, включително експерти от индустрията и представители на медиите.
 
Кога ще се публикува?
От сега нататък – в началото на всеки месец.
 
Важно ли е дали ви харесва?
Да, разбира се. Ще се радваме да ни пишете какво ви харесва и какво може да се подобри.

Добре, достатъчно с интрото. Нека да видим как се получи.
 
 
 
Януари накратко
Това е най-младият месец
При нас обаче вече е пълен с новости
 
Какво постигнахме
Рекорден брой кандидатствания за кредит през 2018 г.
Да започнем с кратък обзор на 2018 г. Изминалата година отбеляза няколко важни събития за TBI Bank в потребителското кредитиране. Успяхме да дадем повече от 400 хил. кредита на нашите клиенти. Вярваме, че това е забележително постижение, което прави TBI Bank един от лидерите в кредитирането не само в България, но и в целия регион. През последното тримесечие на годината имахме особено силно търсене на кредити – само през ноември бяхме засипани с почти 100 хил. заявления. Благодарим на нашите настоящи и нови клиенти за доверието и избора им, както и на нашите служители, които са отдадени на отличното обслужване в нашите офиси и партньорска мрежа. Готови сме за предизвикателствата на 2019 г.
 
Ребрандирането на нашите офиси
Не е лесно да знаеш кога да започнеш наново (или просто да освежиш нещата), особено когато става въпрос за бранд идентичност. Миналата година обявихме, че освежаваме логото си. Ако се чудите защо новото лого не блести във всички наши клонове, това е на път да се промени – стъпка по стъпка. Няколко клона в София вече са ребрандирани – тези на ул. „Стамболийски“, бул. „Цариградско шосе“, както и в централата ни на ул. „Димитър Хаджикоцев“. Изглеждат страхотно и лъскаво – добре дошли сте да ги разгледате. През 2019 г. ще продължим поетапното ребрандиране на останалите офиси.
 
Начинът, по който обслужваме клиентите ни също се промени – искаме те да се чувстват комфортно и да получат по-бърз достъп до финансиране и до другите ни услуги. В ребрандираните ни клонове въведохме Зона за посрещане (Welcoming zone) с много възможности за самообслужване. Има и още – Зона за обслужване (Service zone) за клиенти, които кандидатстват за кредити до 5 хил. лева. Целта ни е те да прекарат по-малко от 5 минути в клона. За кредити на стойност над 5 хил. лв. и за нашите клиенти с депозити представяме Зона за отношения (Relationship zone)
 
TBI Bank си партнира с Академия Телерик

През януари обявихме стратегическото си партньорство с една от най-готините компании наоколо – Телерик Академия. След като изградиха и продадоха най-успешния български стартъп, основателите на Telerik решиха да се съсредоточат върху образованието и дадоха живот на Телерик Академия, насочена към обучението на млади таланти в областта на ИТ. Гордеем се, че станахме партньор на Академията и ще имаме добрата възможност да работим с най-добрите техни курсанти.

Къде се провалихме?
Забавено стартиране на Месецът накратко
Честно казано, трябваше да го пуснем през есента – вече чухте извиненията. Добрата новина е, че вече сме готови.
 
Състезавахме се за добра кауза
Нашият корпоративен футболен отбор участва в благотворителен турнир, подкрепящ малко момиченце с рядко заболяване. „Футбол с кауза” събра над 13 хил. лева за Софи. Отборът на TBI Bank спечели един мач в турнира, но благотворителността е по-важна от победите, нали?
 
Нашето обещание
Обещанието ни е да станем дигитална банка от следващо поколение – вероятно вече сте чули това. Но какъв ефект ще има това върху нашите клиенти? През 2019 г. ще представим още нови продукти и услуги и те ще разтърсят пазара.
 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54