„На клик разстояние”

02.03.2018    Share +

“Вярваме, че дигитализацията ще промени финансовия живот на нашите клиенти. Искаме да сме разпознати като модерна, гъвкава, „смарт” банка, която предоставя тези услуги по един нов начин. За нас това е непосредствена цел, за други ще се случва в по-дългосрочен план. Рано или късно, всяка банка според възможностите си ще премине към ново поколение банкиране във виртуалното пространство”, каза председателят на УС на TBI Bank Валентин Гълъбов в специално интервю за новия брой на сп. Мениджър.

Тенденциите във финансовите услуги и скоростта, с която се променя банкирането днес, както и онлайн-базираните продукти и услуги, които банката разработва в отговор на дигитализиращото се потребление са сред водещите теми в интервюто.

На въпрос кои са продуктите, които TBI Bank ще предостави на своите клиенти и ще отговарят на новата визия на банката, Гълъбов отговаря: „Вярваме, че удобството е основна характеристика на финансовите услуги, които предоставяме, включително и в кредитирането. Затова и сега банката иска да бъде на един клик разстояние от всеки свой клиент. И в двете страни, които оперираме – България и Румъния, ще предлагаме идентичен подход и продуктова гама. Ще дам пример - миналата година пуснахме онлайн платформа за депозити в Румъния. Тя ще заработи и у нас през 2018-та. Наскоро там стартирахме и първия онлайн кредитен продукт с видео идентификация и електронен подпис – клиентите ни вече могат да получат потребителски кредит онлайн за няколко минути. Въпрос на време е да лансираме тази иновация и на българския пазар. Тя носи много предимства – намаляване на разходите за обслужване и поддръжка, достъпност отвсякъде и по всяко време. Това са само част от нещата, които планираме в отговор на растящото търсене на иновативни дигитални решения и на двата пазара.”

В новия си брой, бизнес изданието акцентира върху банковия и финансово-кредитния сектор.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54