Next Gen Runners

16.10.2018    Share +

Next Gen Runners

Както гласи народната мъдрост, или се надбягваш с деня или оставяш той да те надбяга. Един от начините за успешно справяне с въртележката от трудности в ежедневието е чрез тренировки, а защо не бягане - било то бърз спринт или маратонска издръжливост. Този  октомври наши колеги отново участваха в ежегодните маратони в София и Букурещ.

Нашият екип „Финансиране”, наред с представители от „Човешки ресурси”, „Маркетинг” и „Кредитиране”, бяха лицата (и краката) на TBI Bank, гордо носещи бранда ни с малка доза здравословна самоирония (вижте снимката). Освен насладата от събитието, участниците демонстрираха и силен спортсменски дух.

Успоредно с това, колеги от TBI Bank тичаха и на маратона в Букурещ. Представителите ни, носещи тениски със слогана „Next Gen Runners” (Бегачи от следващото поколение), се справиха страхотно. Освен доброто изкарване, някои от тях дори съумяха да подобрят собствения си рекорд. Продължавайте в същия дух, колеги!

Екипите в София и Букурещ доказаха , че можеш да се забавляваш с колегите през уикенда и то по здравословен начин.  Не спирайте да поддържате темпото и ще се срещнем на СТАРТ линията следващия път!

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54