Първи посрещаме незабавните плащания в лева

15.06.2021    Share +

Първи посрещаме незабавните плащания в лева

Идваме, Blink! В натовареното си ежедневие търсим бързина и улеснение във всеки аспект – от начина, по който се свързваме с близките си, през онлайн пазаруването до разплащанията. Но какво да направим, ако банките не предлагат незабавни плащания? Ами, вече няма нужда да се притесняваме за това, тъй като те са тук, за да направят живота ни по-лесен. Радваме се да споделим с вас, че сме първата банка в България, напълно оборудвана за въвеждането на незабавните плащания в български лев.

Схемата се предоставя от Борика – компания, която осигурява и управлява технологичната инфраструктура на българската разплащателна индустрия, и се казва Blink. Чрез нея клиентите на българските банки, които са част от системата, ще имат възможност да изпращат и получават до 100 000 лева за секунди. 24 часа на ден, 7 дни от седмицата, 365 дни в годината. Да, дори на Коледа и Нова година! Към момента TBI е първата и единствена банка, която успешно отговори на необходимите изисквания и сме готови да стартираме услугата, осигурявайки на клиентите ни най-високо качество на услугите ... както винаги.

Този проект следва миналогодишния ни ход, когато станахме първата и единствена банка в Югоизточна Европа, която внедри SEPA Instant – незабавни преводи в рамките на Европейския съюз и Европейската икономическа зона. Година по-късно все още сме единствената банка в България и продължаваме напред като осигурим подобна услуга за парични преводи в лева.

„Имайки подобен опит с незабавните плащания в евро чрез SEPA Instant, екипът ни е повече от готов да предостави на клиентите ни в България още по-голямо удобство и бързина, както и да продължи по пътя на нашата дигитална трансформация“, сподели Николай Спасов, главен оперативен директор в TBI.

Напълно сме готови за старта, очаквайте повече информация скоро!

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.