Ние сме първата банка в България, която предлага решението „Купи сега, плати по-късно“ с 0% лихва

09.11.2021    Share +

Ние сме първата банка в България, която предлага решението „Купи сега, плати по-късно“ с 0% лихва

Следвайки стратегията си за подобряване на потребителското изживяване при пазаруване, както и да подкрепяме своите търговски партньори, официално пренесохме в България последната глобална тенденция във финансирането на покупки – „Купи сега, плати по-късно“. Това е вид краткосрочно финансиране и алтернативен разплащателен метод, който позволява на клиентите да заплатят покупките си в определен времеви период. Щастливи сме да споделим, че сме първата банка в България, която предлага това решение, под шапката на бранда TBIPay. То дава на клиентите възможността да вземат желаните от тях продукти само с няколко клика в напълно дигитална среда и без никакви допълнителни такси и лихви за тях.

Новото поколение потребители изисква все повече гъвкавост при плащане на покупките си, особено когато говорим за по-малки суми, и е от ключово значение за търговците да могат да отговорят на тези очаквания. Продуктът ни „Купи сега, плати по-късно“ е създаден, за да адресира точно тези нужди като позволява пазаруване без лихва и такси за покупки на стойност от 40 лв. до 400 лв., които трябва да бъдат изплатени на 4 равни вноски в рамките на три месеца.

Вече имаме значителен опит в сферата на „Купи сега, плати по-късно“, тъй като представихме това решение в Румъния по-рано тази година. Там то вече е изключително популярно сред търговци и клиенти. Сега, като част от разширението на обхвата ни в сегмента на „Купи сега, плати по-късно“ в Югоизточна Европа, продуктът е достъпен за българските клиенти чрез бърз и лесен процес. С попълването само на няколко полета и без необходимост от регистрация или документация, клиентите могат да започнат и да завършат своята заявка за минути от различни устройства, когато пожелаят.

Като алтернативен начин за плащане на широко използваните в България и Европа кредитни карти и стандартни заеми, „Купи сега, плати по-късно“ идва с редица предимства. Финансирането без допълнителни такси над цената на покупката, с по-дълъг безлихвен период, както и улеснения онлайн процес са само част от позитивите, които правят този продукт предпочитан от клиентите. Също така, „Купи сега, плати по-късно“ позволява на потребителите  да финансират сравнително малки покупки като парфюми, бижута, дрехи и обувки и т.н., което обикновено не могат да направят чрез стандартен стоков кредит.

В допълнение на всички тези предимства за крайния клиент, продуктът „Купи сега, плати по-късно“ също така предоставя редица позитиви и за търговците. Сред тях са и възможността да привличат нови клиенти и да увеличат продажбите си. В частност за онлайн търговците, с този продукт няма да им се налага да комуникират с клиента директно, тъй като ние ще покрием техните бизнес нужди 24/7 с напълно автоматизирана комуникация между системите. Освен това чрез този начин на плащане търговците получават 100% от сумата на покупката веднага щом финансирането й е одобрено. Продуктът ни „Купи сега, плати по-късно“ има силно присъствие на пазара като вече над 200 търговци в България и Румъния от различни индустрии в сферата на технологиите, спортни стоки и оборудване, мебели и много други, го интегрираха в своите онлайн магазини.

„TBI Bank успешно предлага стоково кредитиране в България и Румъния от над 15 години“, споделя Армен Матевосян, Главен търговски директор в TBI Bank. „През тези години изградихме уникална експертност и знание как да обслужваме непрестанно променящите се нужди на нашите партньори и клиенти. Новият продукт „Купи сега, плати по-късно“ на TBI използва най-висококачествените технологични решения, за да предостави на българите достъпен начин да заплатят своите покупки.“

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.