Главният оперативен директор на TBI Bank Николай Спасов е сред най-добрите IT мениджъри в България

06.12.2018    Share +

Главният оперативен директор на TBI Bank Николай Спасов е сред най-добрите IT мениджъри в България

Главният оперативен директор на TBI Bank Николай Спасов се нареди сред най-добрите IT мениджъри в България.

Като най-ефективната и рентабилна банка в България (Капитал К10, 2018) е естествено, че Ники бе включен в категорията „Ефективност“. Така той попада в елитния клуб на най-добрите професионалисти в неговата сфера. Конкурсът „ИТ мениджър на годината”, който се проведе за единадесети пореден път, се организира от ICT Media в лицето на сп. CIO и Клубa на ИТ мениджърите в България. Той отличава значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.

„Г-н Николай Спасов демонстрира и развива в работата си умения, благодарение на които получи признанието на колегите си IT ръководители“, коментират организаторите. Категорията „Ефективност“ отличават мениджъри с доказана ефикасност и пълноценност в работата, спомагащи повишаването на доверието и разпространението на високите технологии.

Конкретният проект, за който Ники беше номиниран, е внедряването от TBI Bank на системата RepExpress за отчитане към Българската народна банка (БНБ) по модела на хибридния частен облак. Базата данни е изнесена в облака на Oracle, а приложната част остава в центъра за данни на институцията, като е извършена надеждна и сигурна интеграция с облака.

"Партньорство ни с Oracle е не само отличен пример за интегриране на услуги от най-ново поколение във финансовия сектор казва Ники Спасов –а и поредната стъпка към превръщането ни в дигитална банка от следващо поколение“. А също така и много ефективна банка като нашия главен оперативен директор! Поздравления, Ники!

 

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54