Обединяваме сили със SPORT DEPOT!

19.11.2021    Share +

Обединяваме сили със SPORT DEPOT!

Според едно от последните прочувания на Global Advisor, 58% от хората в световен мащаб биха искали да спортуват повече. Те посочват обаче, че първата пречка пред тях е липсата на време, а втората – на финанси.

Ето защо, следвайки желанията на нашите клиенти, се стремим и ние да направим спорта по-достъпен като им помогнем да получат желаните от тях продукти без излишен стрес и в точния момент. За да постигнем тази цел, обединихме сили с нашите приятели от SPORT DEPOT. Сега, всички желаещи могат да поръчат спортни стоки от техния уебсайт само с няколко клика и да платят за тях на вноски, без допълнителни такси и лихви.

SPORT DEPOT, една от водещите компании за спортни стоки в България, предлага богато разнообразие от дрехи, аксесоари, спортно оборудване и редица други продукти. Чрез TBIPay и „Купи сега, плати по-късно“ клиентите могат да поръчат всичко, което пожелаят и да заплатят на части в удобен за тях период.

А ето какво споделя и нашият основен двигател на търговски партньорства, Надежда Коцинова:

„Като компания, която постоянно разширява мрежата си от партньори, сме щастливи да предложим нашето решение „Купи сега, плати по-късно“ в този нов сегмент. След пандемията, търсенето на спортни услуги – от дрехи до уреди за тренировки у дома, се увеличи значително. Радваме се да дадем възможността за по-лесни и достъпни покупки в тези трудни времена, обединявайки усилия със SPORT DEPOT, които са доказан лидер у нас в индустрията.“

В допълнение, Иво Тодоров, Mаркетинг директор на SPORT DEPOT, сподели:

"Клиентите ни са любители на активния начин на живот, познават и ценят качествените стоки. Стремим се да им предоставим богат избор от технологични, удобни, модерни продукти за спорт, туризъм и ежедневието на утвърдени и известни световни марки. Непрекъснато допълваме и развиваме своя асортимент, за да отговорим на техните очаквания. Предлаганата от TBI Bank опция за покупка на изплащане „Купи сега, плати по-късно“ е още една възможност за клиентите ни да се сдобият с желаните стоки в удачния за тях момент."

 

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.