Павелс Гилодо се присъединява към Управителния съвет и ще отговаря за развитието на „Онлайн лично кредитиране“

25.02.2021    Share +

Павелс Гилодо се присъединява към Управителния съвет и ще отговаря за развитието на „Онлайн лично кредитиране“

Щастливи сме да приветстваме нов член на Управителния съвет, който ще поеме ролята и на Старши вицепрезидент „Онлайн лично кредитиране“. Главният фокус на Павелс Гилодо ще бъде насочен към усъвършенстване на дигиталното ни портфолио, което е ключов елемент в развитието ни.

Павелс има повече от 15-години опит в retail банкирането с основен фокус върху потребителското финансиране и депозити. Той се присъединява към нас директно от 4Finance, където отговаря за развитието на онлайн кредитирането на индивидуални клиенти в сегмента Near Prime.

Солиден професионален опит той натрупва и като част от Bigbank в Естония, където изиграва ключова роля в трансформацията на банката от небанкова институция в една от най-успешните банки за онлайн потребителско кредитиране в Централна Европа. Той е бил пряко отговорен за бизнеса и екипите на банката в Естония, Латвия, Литва, Финландия, Швеция, Испания, Германия, Холандия и Австрия.

“Много се радвам да приветствам Павелс в нашия екип от опитни професионалисти“, споделя Питър Барон, CEO на TBIF (TBI Bank). “Вярвам, че той ще допринесе изключително за постигане на нашите високи цели, свързани с онлайн кредитирането, а лично аз не се съмнявам, че ще го направи.”

“Щастлив съм да се присъединя към екипа на TBI Bank и да се потопя в уникалния phygital бизнес модел на банката“, споделя Павелс. „Отдавна следя отблизо нейния растеж, както и иновативния подход спрямо онлайн кредитирането и ще се радвам да подпомогна неговото по-нататъшно развитие.“

Павелс има магистърска степен от Латвийския университет, както и е сертифициран с Lean Six Sigma Black Belt от Университета в Бедфордшир във Великобритания.

В свободното си време обича да играе тенис и да участва в аматьорски турнири със сина си. Павелс обича да пътува със семейството си и да опитва нови неща, особено нов софтуер, който подобрява начина му на живот.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.