Подкрепихме деца в нужда чрез инициативата „Печели, докато правиш добро“

30.09.2020    Share +

Подкрепихме деца в нужда чрез инициативата „Печели, докато правиш добро“

Да правиш добро за другите не е задължение, а радост! А сега повече от всякога е важно от да допринасяме за общността, от която сме част и да подадем ръка за помощ там, където е най-необходимa. Ето защо ние от TBI Bank обединихме усилията си с едни от най-успешните ни TBI Pay партньори в Румъния, за да зарадваме деца от шест приемни домове в югоизточната част на страната.

Какво направихме? Всяка година награждаваме най-добре представилите се TBI Pay партньори за постигнатите им резултати като признание за техния труд. Но както знаете, 2020 г. е доста по-различна и постави целия свят пред редица предизвикателства. Поради тази причина решихме да превърнем годишното ни състезание по продажби в инициативата “Печели, докато правиш добро”.

Тази година 30 участници се включиха в надпреварата. След като прегледахме резултатите на всеки един от тях, стигнахме до шестимата ни победители - Best Seller Auto, Factory Cars, SS Automobile, Star Auto, AutoClab и Automobile Constanța. Всеки един от тях имаше възможността да избере приемен дом в Букурещ, Бузау, Констанца или Браила и да използва паричната награда от TBI Pay, заедно с допълнителни дарения, за да закупи електрически уреди, дрехи, храна и други необходими продукти за домовете. По този начин, заедно с партньорите ни, успяхме да изненадаме децата и да им осигурим един много специален ден.

„Много съм щастлив, че нашият екип в TBI успя да превърне традиционнотони годишно състезание по продажби, в нещо толкова значимо за общността и най-вече за тези наистина невероятни деца“, сподели Йонут Сабадак, нашият директор по продажби в Румъния. „Също така сме благодарни на нашите партньори за това, че доказаха, че имат големи сърца и без да се замислят прегърнаха идеята да направят дарение на най-малките в нужда.“

Когато доставихме всички уреди и продукти, имахме възможността да се запознаем на живо с тези прекрасни деца, както и със сърдечните хора, които се грижат за тях по най-добрия начин. Това е една прекрасна инициатива, която всички ще  запомним с усмивките, които ни донесе!

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54