Питър Барон пред курстите в Телерик Академия: „Нуждаем се от най-добрите кадри, за да изградим най-добрата банка“

15.04.2019    Share +

Питър Барон пред курстите в Телерик Академия: „Нуждаем се от най-добрите кадри, за да изградим най-добрата банка“

Мъдрите хора казват, че нямаш втори шанс да направиш първо впечатление. Затова и се надяваме миналата седмица да сме оставили добро впечатление пред курсистите в Телерик Академия, водещата българска академия за ИТ специалисти. 

Главният ни изпълнителен директор Питър Барон беше поканен да им представи стратегията на TBI Bank. И след като вече сме партньори, той беше повече от щастлив да се отзове и да разкаже историята на нашата дигитална трансформация до момента и какво ни предстои. След презентацията той отдели повече от час да отговаря на въпроси.

Посланието на Питър беше кратко, но въздействащо: традиционните банки се провалиха в своята адапция към бързо променящите се нужди на клиентите. Типичният клиент в днешно време постоянно се движи, изисква отговор веднага и цени личното отношение, дори и онлайн. Ние в TBI Bank се опитваме да предложим точно това.

Питър очерта многобройните функции на нашето предстоящо мобилно приложение: клиентът ще бъде в абсолютен контрол на случващото се с неговия кредит и ще може в реално време да проследява баланса за погасяване и своя кредитен капацитет. Дългосрочно целта ни е да създадем пълна екосистема от финансови услуги, включващи застраховки, ипотеки, и други, всичко, от което клиентът се нуждае, за да контролира своите финанси. Само с едно приложение! Планът не е лош, нали?

Какво обаче ни липсва? Както може да си представите, повече широкоскроени, предприемчиви и умни хора с умения да програмират, които да ни помогнат да растем. Както Питър каза на курсистите: „Ние се нуждаем от най-добрите кадри, за да създадем най-добрата банка в страната”. Вярваме, че можем да намерим такива хора точно в Телерик Академия. Те от своя страна ще допринесат за цялостната промяна на това как клиентите ни управляват своите финанси. Така че, дано доброто първо впечатление си е струвало ;)

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54