Представяме ви "Cash Online"!

20.05.2021    Share +

Представяме ви

Радваме се да ви представим нашето решение за онлайн кредитиране, базирано на нуждите на клиентите. Често при използване на подобна услуга, въпреки че процесът започва онлайн, клиентите трябва да го завършат в офис на банката. Новият ни продукт „Cash Online“, обаче, дава възможност за избягване на посещението на клон, а вместо това – бързо и безопасно да премине целия процес онлайн. От кандидатстването за кредит до получаването на желаната сума, клиентите на банката могат да осъществят всички стъпки от комфорта на дома си (или където и да е) като основна част от кандидатствалите до момента са получили мигновен отговор на заявката за кредит. Чрез този продукт всеки клиент има възможността да изплати кредита си на равни вноски с максимална сума до 10 000 лв. и период до 48 месеца без такси и поръчител.

След като кредитът бъде одобрен, клиентът получава своите пари директно на сметката си в TBI, от офис на банката или каса на EasyPay. „Изключително удобно е – всичко се случи толкова бързо и не се наложи да ходя до клон на банката,“ сподели Ивайло П. – един от първите клиенти, използвали „Cash Online“.

Разработихме и пуснахме продукта през 2020 г. малко след старта на пандемията с главната цел да осигурим удобство и безопасност на клиентите. От лансирането до сега, продуктът отчита три пъти по-голям ръст на кандидатстванията за кредити на месец отколкото преди неговото представяне.

За още по-голямо удобство, също така осигуряваме на клиентите си  24/7 съдействие чрез чат на живо и кол център. Като допълнително предимство, предлагаме и персонализирани застраховки за различни нужди: защита на кредита и сметката, която осигурява частично или цялостно изплащане на кредита на клиента в случай на нежелана безработица, хоспитализация или продължителен болничен. Освен това след като клиентът кандидатства, на базата на предишния му опит с банката, предоставяме допълнителни алтернативи – като по-висока сума или по-малък кредит в случай, че кредитният риск не позволява заемането на желаната сума. Също така във всеки момент клиентът може да промени параметрите на кредита си, включително сумата, условията и вноските преди финално подписване на договора – прозрачно, без такса и с пълен контрол съобразно неговите предпочитания.

Продуктът е най-вече популярен сред т.нар. „милениали“ като към момента  2/3 от кандидатствалите са на възраст под 35 години.

„Cash Online е създаден като отговор на нуждите на клиентите от удобство, бързина и сигурност. Радваме се, че не само можем да подобрим още повече тяхното банкиране чрез онлайн кредитиране и да развиваме своята дигитална трансформация, но също така и да осигурим безопасност както за клиентите ни, така и за нашите колеги“, каза Павелс Гилодо, старши вицепрезидент „Потребителско онлайн кредитиране“ в TBI Bank.

Благодарение на успешното лансиране в България, продуктът ще бъде представен също така и на румънския пазар по-късно тази година.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.