„Работим с някои от най-добрите стартъпи“: TBI Bank участва в конференцията „Банките & бизнесът“

21.11.2018    Share +

„Работим с някои от най-добрите стартъпи“: TBI Bank участва в конференцията „Банките & бизнесът“

Какво ни отличава от другите банки? Обичаме този въпрос и се радваме, че му отговорихме по време на годишната конференция „Банките & Бизнесът“ в София. В дискусията ставаше въпрос за тенденциите в кредитирането, партньорствата между банките и финтех компаниите и предприемаческата екосистема в България.

А ние наистина сме различни - не само заради оранжевия цвят в облеклото, но и заради начините, по които подкрепяме стартиращи компании на пазарите, където сме активни. „Има много начини да подпомагаш стартиращите компании - ние например работим с някои от най-добрите стартъпи и им даваме възможност да тестват технологии в реални условия, като ни предоставят своите услуги“, обясни Питър Барон по време на конференцията.

„Банките & Бизнесът“ е водещият банков форум в България. Всяка година той събира най-влиятелните финансови институции и личности. Питър Барон, главен изпълнителен директор на TBIF (TBI Bank), беше сред топ панелистите на събитието.

Като част от 4finance, eдна от най-големите групи за потребителско кредитиране в Европа, TBI Bank постоянно търси нови решения и работи с някои от най-вдъхновяващите финтех компании в света. Банката изгражда партньорства със стартъпи в България и Румъния, за да подкрепи екосистемата в двете държави.

„Мисля, че с помощта на финтех партньорства стигаме по-близо до клиентите ни. Статистиката и данните също ни помагат в това отношение. Ние имаме много продукти, които стъпват на новите технологии и партньорствата. Те вече работят в Румъния и скоро ще ги представим и в България“, каза Питър Барон.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54