На гребена на вълната Innowave

25.10.2018    Share +

На гребена на вълната Innowave

Знаем, че събитията в близост до морето са специални – било то заради плажовете, коктейлите или настроението, което те придават. Падащите листа, разбира се, потискат плажната атмосфера, но тази есен морската столица на България предложи нещо извън нашите очаквания – TBI Bank беше сред останалите участници в InnoWave Summit 2018, „най-добрата конференция за високи технологии в Югоизточна Европа”. Ако Варна ти предлага голяма вълна, възползваш се от нея.

TBI Bank беше едиствената банка, поканена да участва в събитието и ние се възползвахме максимално. Костас Товил, нашият старши вицепрезидент „Електронна търговия”, беше ключов говорител и панелист по време на събието. Той сподели светлините на сцената с представители от Google, Facebook, Amazon, Salesforce и Alibaba.

Компанията по време на събитието беше впечатляваща, но и ние имаме силни страни, с които да спечелим крайнитe потребители. Такъв пример е иновативната ни платформа за електронно отдаване на кредити, представена от Костас. Платформата, която скоро ще бъде пусната на българския пазар, е наистина впечаляваща, както вече доказва в Румъния. Тя не използва хартия в нито един момент от процеса по кредитоотдаване и се базира на най-съвременните технологични решения като OCR, видео KYC, както и електронен подпис. И това апелира към над 150 търговци в рамките на няколко месеца.

„TBI Bank е първата банка, която предлага напълно дигитализирано решение за електронна търговия, каза Костас пред публика от над 1 000 души. Нашата платформа работи 24/7, съчетавайки дигитални и човешки фактори, за да предложи на клиентите и търговците неповторимо изживяване. Клиентите сега могат да пазаруват електронно с вноски по бърз и удобен начин. От друга страна, това помата на онлайн магазините да постигнат по-високи проценти на реализация.

Именно това е част от обещанието да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение – да придаваме стойност както на нашите клиенти, така и на екосистемите на електронната търговия в България и Румъния. Предвид повода може би е уместно да го наречем вълна от иновации?

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54