TBI Bank и PayU представят нов платежен метод за удобни разплащания при онлайн пазаруване

16.04.2019    Share +

TBI Bank и PayU представят нов платежен метод за удобни разплащания при онлайн пазаруване

TBI Bank и Pay U съвместно представиха PayU Online Credit – нов метод за плащане, който дава на клиентите възможността да пазаруват онлайн по всяко време и да заплащат по начин, който е удобен за тях. PayU Online Credit е достъпен в два варианта, за момента в Румъния: купи сега и плати след 30 дни или плати чрез на изплащане в рамките на 4 до 60 месеца.

Новият платежен инструмент е разработен от TBI Credit, лидер в дигиталното стоково кредитиране, част от TBI Bank, и PayU. Първите търговци в портфолиото на Pay U, които имплементираха този продукт са PC Garage и Flancо, като в следващите месеци ще последват нови партньорства.

Партньорство, полезно за клиентите

„PayU Online Credit свързва два силни партньора в полза на нашите общи клиенти: Възможността за кредитиране от TBI Bank като страна, която посреща клиента и прави рискова оценка и Pay U с неговия глобален опит в разплащателните решения за търговци. Заедно, ние ще продължим да предлагаме иновативни решения за кредитиране на румънския пазар през следващите месеци, надграждайки на нашия глобален опит в предоставянето на най-добро отношение към клиента”, каза Костас Товил, старши вицепрезидент онлайн търговия в TBI Bank.

Клиентите могат да получат кредит онлайн само за секунди

„PayU Online Credit е новото решние, от което клиентите могат да се възползват при всички онлайн продажби, като при второто плащане процесът ще отнема секунди. Те могат да пазаруват без да се притесняват от наличността в тяхната карта или портфейл. За търговците, това е начинът да посрещнат нуждите на онлайн потребителите, когато те искат определен продукт, давайки им шанс да платят в удобно време. Крайната цел е едно приятно и безпроблемно пазаруване за клиента и повече клиенти за търговците”, каза Елена Георге, Мениджър Бизнес Развитие в PayU Румъния.

Онлайн плащания на вноски чрез PayU Online Credit

Онлайн плащанията на вноски са един от предпочитаните начини за плащане на румънците. „Сега, повече от 35% от онлайн транзакциите регистрирани в Pay U се плащат на вноски. И средната стойност на тези плащания са 75% по-високи от тези, когато се плаща с друг метод”, добавя Елена Георге.

 

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54