TBI Bank избра Tribal Worldwide Sofia за криейтив агенция за България и Румъния

24.07.2019    Share +

TBI Bank избра Tribal Worldwide Sofia за криейтив агенция за България и Румъния

В днешни дни възприятията за една марка са поне толкова важни колкото продукта, който тя предлага. Именно затова ние в TBI Bank започнахме да преосмисляме как да променим маркетинговата и комуниционната ни стратегии, за да отговорят на нуждите на нашите клиенти в дигиталната ера. Търсихме партньор – агенция, която не само обича предизвикателствата, но и такава, която да предизвиква нас.

Когато срещнахме екипа на Tribal, една от водещите рекламни агенции в България, усетихме химията между нас. В последствие проведохме десетки срещи в България и Румъния, търсейки правилната концепция за нашата комуникационна стратегия. По време на тези срещи бликаше фонтан от креативност, а разгорещените дискусии родиха множество нови идеи. Понеже винаги се стремим към перфектното, много от тях бяха заровени. Но рано или късно винаги се стига до този проблясък, който е характерен за целия начин по който ръководим нашия бизнес – постоянен стремеж да растем и да надграждаме.

Вълнуваме се да съобщим, че Tribal Worldwide Sofia ще бъде креативната агенция на TBI Bank в България и Румъния. В момента се намираме в началото на вълнуващо пътешествие, което ще ни помогне да преоктрием прекия път до сърцата и умовете на нашите клиенти. Наистина „прекият път“ ще бъде в центъра на нашите комуникационни материали и дейности. За нас, прекият път е начинът, по който предоставяме на нашите клиенти бърз и лесен дигитален достъп до финансиране.

Занапред ще говорим открито и приятелски за това как нашите продукти и услуги помагат на клиентите ни да планират и сбъдват мечтите си без да отлагат – с прекия път, осигурен от TBI Bank. Ще говорим с нашия нов Тон на комуникация, който ни нареди нашия отдел „Корпоративни комуникации” сред най-добрите в България. Разбира се на преден план остава нашата визия да предоставяме повече и повече дигитални продукти и платформи, насочени към клиентите. 

„Ние в TBI Bank сме развълнувани да работим с агенция от ранга на Tribal. Дълбоко вярвам в нашата нова комуникационна концепция – „прекият път“. За нас, той означава бързо, опростено и приобщаващо и идеално обобщава всичко, в което вярваме и начина, по-който се стремим да обслужваме нашите клиенти” – казва Кристина Щерева, маркетинг директор на TBI Bank. „Ние ще се променим и визуално, за да се различаваме още повече от нашите конкуренти”, допълва тя.

Екипът на Tribal остана впечатлен от динамиката, енергията, и страстта, с която TBI Bank се стреми да подобри и развие всеки един свой процес. „Нещото, което ни направи най-силно впечатление и ни убеди да си партнираме, е амбицията на екипа на TBI Bank. Ние напълно я споделяме и дълбоко вярваме, че е само въпрос на време преди нашата обща страст да ни помогне да правим чудеса заедно” – казва Йордан Жечев, изпълнителен директор на Tribal Worldwide Sofia.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.