Ена Бадеану е новият главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank

12.10.2018    Share +

Ена Бадеану е новият главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank

TBI Bank назначава Ена Бадеану за главен директор „Човешки ресурси“ за България и Румъния. Ена внася в управлението на банката над 20 години доказан лидерски успех.

Преди това Ена е работила като ръководител на отдел „Човешки ресурси“ за компании като ABN AMRO, RBS Romania, а последно заема мениджърска позиция в глобалната финтех компания Moneycorp. Работата й ще бъде насочена към промяната на ЧР ресора на TBI Bank към следващото поколение, фокусирайки се върху предприемаческия дух в организацията и създавайки подходяща работна среда за най-добрите кадри от България и Румъния.

„Радвам се за възможността да се присъединя към екипа на TBI Bank и напълно подкрепям визията на банката за бъдещето. Целият ми професионален опит е в банковата сфера и виждам как сега тя е стигнала до етап, където е нужна трансформация. TBI Bank разбира това и аз очаквам с нетърпение предизвикателствата на утрешния ден, които ще посрещнем заедно с екипа“, каза Ена Бадеану, главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank.

„Хората са живителната сила на бизнеса. Търсим ефективни мениджъри, които да се присъединят към културата на TBI Bank и да ни помогнат в изграждането на банка на бъдещето, която не застива, а се развива в съответствие с нуждите на клиентите. Присъединяването на Ена към екипа е от стратегическо значение, тъй като досегашеният й опит бъдещи амбиции дават възможност на организацията да просперира чрез фокусиране върху същността на бизнеса – именно служителите“, каза Питър Барон, главен изпълнителен директор на TBIF Financial Services (TBI Bank).

Ена има магистърска степен по комуникации и човешки ресурси, както и бакалавърска  по финанси  и счетоводство от Академията на икономически изследвания в Букурещ и непрекъснато разширява професионалния си хоризонт чрез обучителни програми. Нeйният ден започва с няколко минути йога. Ена твърдо вярва, че можем да избираме нагласата си, така че всеки ден тя избира да бъде позитивна.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54