TBI Bank посреща Мария Желязова като ръководител на отдел „Корпоративни комуникации“

08.06.2020    Share +

TBI Bank посреща Мария Желязова като ръководител на отдел „Корпоративни комуникации“
Когато нашите колеги и гости влизат в софийския офис на TBI Bank, едно от първите неща, което виждат, е думата „Kaizen“ на стената написана с огромни букви на стената. Японската философия за непрекъснато усъвършенстване е настройката, което ни води напред. И това не е само по отношение на нашия бизнес или вътрешна култура – философията Кайзен е ключова, когато търсим възможности за разширяване на нашия екип.
 
Казваме всичко това, за да обявим колко сме щастливи да посрещнем на борда Мария Желязова, новият ръководител на отдел „Корпоративни комуникации“ в TBI Bank. Тя се присъединява към нас от Coca-Cola HBC, където е била отговорна за комуникациите на Business Services Organization, най-младото и бързоразвиващо се звено в компанията. Мария има солиден опит не само в подобряването на имиджа и репутацията на бизнес организациите, в които е работила – тя също така опитва да допринесе за устойчива промяна в нашето общество.
 
На пръв прочит звучи прекалено, нали? Нека ви разкажем повече и ще разберете, че не преувеличаваме. На предишната си позиция Мария е била отговорна за управлението на вътрешната и външната комуникация, съдействала е за изграждането на работодателската марка и за създаване на предпоставките на положителна промяна в компанията. Преди това тя е била част от PR и CSR екипа на банката, доскоро известна като Societe Generale Expressbank. Тя е част от екипа на Един процент промяна – сдружение, чиито инициативи са насочени към хора, които са готови да дават и да предизвикват дълготрайна и осезаема промяна в обществото всеки месец.
 
В TBI Bank Мария ще отговаря за отдел „Корпоративни комуникации“ и ще управлява развитието на нашата марка на двата основни пазара. Тя също така ще се съсредоточи силно върху изграждането на международната репутация на TBI Bank.
 
„Щастлива съм да се присъединя към семейството на TBI Bank и екипа, който е ангажиран да обслужва нашите аудитории и колеги на най-високо ниво, казва Мария. За нас идват вълнуващи времена. През годината ще се лансират все повече и повече нови продукти и услуги и заедно с екипа нямаме търпение да разкажем на света за тях“.
 
„Винаги търсим ефективни мениджъри, които да ни помагат да изградим организация, която да се развива постоянно, казва Лукас Турса, старши вицепрезидент на TBI Bank. Кариерата на Мария досега е пример за такова мислене. Тя е доказан професионалист и съм сигурен, че нейният опит и страст ще помогнат на бранда ни да просперира“.
 
В свободното си време Мария обича да пътува, чете и да тича. Според нейни бивши колеги тя е истински латехолик и във вихъра на танците на дансинга по време на фирмени партита. Ще опитаме да получим доказателства за това съвсем скоро ;)

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54