TBI Bank е банка номер едно в България в класацията по Ефективност и рентабилност

22.04.2020    Share +

TBI Bank е банка номер едно в България в класацията по Ефективност и рентабилност

Великденските празници са важни за всички, но тази година това се оказа особено вярно за нас в TBI Bank. Може би ще попитате каква е причината за радостта ни в тези мрачни времена?

Един ден преди Великден Капитал, най-влиятелното бизнес издание в България, публикува годишната си класация К10. Това е обширен списък на банките в страната, които се подреждат на база няколко индикатора. Тази класация е еталонът за успех сред българските банки.

Ние сме номер едно в категорията Ефективност и рентабилност! Традиционно винаги сме били силни в нея, всъщност я оглавявахме в три от последните четири години. Когато слязохме на втора позиция миналата година, обещахме да се върнем по-силни. Затова през 2019 г. нашият екип работи усилено за укрепване на бизнеса на TBI Bank, създаване на повече стойност за нашите клиенти и следване на нашата phygital стратегия. Какъв чудесен начин да видим, че усилията ни са се изплатили!

„Първото място по ефективност и рентабилност в класацията на Капитал е признание за впечатляваща екипна работа. Постигането на такива резултати в един силно конкурентен пазар също така показва, че все повече и повече удовлетворени клиенти ни се доверяват – а за нас това е най-важното“, казва Питър Барон, главен изпълнителен директор на TBI.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54