TBI Bank назначава Хинко Хинев за ръководител на отдел Бизнес банкиране за България

05.08.2020    Share +

TBI Bank назначава Хинко Хинев за ръководител на отдел Бизнес банкиране за България

Всяко лято футболните фенове следват с интерес трансферния прозорец. Е, лятото на 2020 г. не прилича на останалите (но какво ли приличаше досега тази година?!) и клубовете изглежда не харчат много. Така че, в случай че ви липсва голям трансфер в Реал Мадрид – представяме ви този на TBI Bank.

С радост съобщаваме, че Хинко Хинев се присъединява към нас като ръководител отдел „Бизнес банкиране“ за България. Той ще се фокусира върху издигането на нашите кредитни продукти за малки и средни предприятия (МСП) на следващо ниво.

Зад гърба си Хинко има опита на 15 успешни години в UniCredit Group. На предишната си позиция той е ръководил екип в Международния център, където е отговарял за международното портфолио от корпоративни клиенти и МСП.

„Радвам се да се присъединя към едно семейство от всеотдайни международни експерти, казва Хинко. Възхищавам се на впечатляващата работа, която TBI Bank свърши през последните няколко години и ще се радвам да допринеса за растежа на компанията в бъдеще. В моята кариера досега съм работил в тясно сътрудничество с крайните клиенти и научих, че това, което наистина има значение, е тяхното удовлетворение. Нямам търпение да прехвърля този подход на работа и към нашите бизнес клиенти”.

„Бих искала да приветствам Хинко в нашия екип, казва Флорентина Мирча, главен директор бизнес банкиране на TBI Bank. Предишният му опит и доказанa експертиза ще допринесат значително за развитието на бизнеса в съответствие с нашата стратегия. Неговата страст и ентусиазъм ще помогнат за цифровизацията на нашите услуги в България“.

Хинко има магистърска степен по корпоративни финанси от Варненския икономически университет, а в свободното си време се наслаждава на риболов в солена вода и планински туризъм.

Контакти

Център за обслужване на клиенти
0700 17 571 / *8242

Работно време:
Понеделник - Петък | 08:00 - 20:00 

Събота - Неделя | 10:00 - 18:00 

 

Офис мрежа

Централен офис

1421 София, България,
ул. Димитър Хаджикоцев 52-54

Искаш ли да плащаш кредита си бързо и без такси?
Изтегли приложението TBI Bank App и се възползвай от услугите ни когато и от където пожелаеш.